Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2013, 11:37
wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
Apel do moderatorów!

Dramat to co dzieje się w temacie Smoleńsk,brat brata wyzywa od debili inny drugiego nazywa idiotą! wiem,że nie muszę tego czytać ale wstyd na całą Polske takie zachowanie.
Moja propozycja jest nastepująca zamknąć ten temat na jakiś czas to może wtedy jeden z drugim uświadomi sobie,że nazywanie drugiego debilem nie jest dobre.
Po pierwsze jest wiele gorszych zachowań niż nazwanie kogoś debilem, zwłaszcza jeżeli się kwalifikuje.

Po drugie jaki wstyd? Od kiedy dyskusja przynosi komuś wstyd? Nawet okraszona epitetami. Wstydzić powinni się tak zwani dziennikarze którzy niewygodne fakty próbują zbyć milczeniem albo personalnymi atakami.

Po trzecie Twoja propozycja jest kolego tyle śmieszna co charakterystyczna. Co znaczy "na jakiś czas" ? Niewygodny temat? Zwłaszcza gdy oficjalne łgarstwa trzeszczą w szwach?

Ja mam lepszy pomysł, tygodniowy ban za pyskówkę bez merytorycznej wartości. Co temat jest winny?

Dla przykładu:
pysio napisał(a):Wyświetl post
Ale jesteście wszyscy ograniczeni. Jasno na białym koleś analizuje zdjęcia satelitarne z których jasno wynika, że elementy które zaprezentował niejaki pajac Ciszewski to nie brzoza! (nie te współrzędne). Jawnie pewnie przekłamuje rzeczywistość, tak samo jak profesor Rondo, a wy dalej swoje...

Jesteście mega ograniczeni, i rzetelna analiza do Was nie trafia, tylko kolejne wymyślane przez Antka teorie spiskowe.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.10.2013 o godz. 11:41.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując