Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2013, 09:26
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
Po tym co widziałem wczoraj na R22 wiem jedno nasza Wisła chciała szybko zakończyć przygodę w PP.I o dziwo nie mam do trenera pretensji bo przy tak krótkiej ławce trzeba wybierać albo liga albo PP.Lecz w sobotę liczę na zupełnie inną grę Wisły!
Dla kontrastu nie liczę i mam pretensję. Jeśli góra chciała odpuścić mecz trzeba było zagrać składem B jak sparing i grac 'na maxa'. Trzeba jasno postawić sprawę - kibice zostali wydymani z premedytacją i będą dalej dymani przez klub w meczach w których ktoś z jakiegoś wygodnego dla siebie powodu stwierdzi ze odpuści mecz.

Druga sprawa - nie obchodzi mnie krótka ławka, brak pieniędzy na wyjazdy w PP czy przyszłe pieniądze z C+. Oni maja grać w piłkę a nie w szachy przez cały sezon. Wyjść na boisko, zagrać, zgarnąć co los dał i myśleć o następnym meczu.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.10.2013 o godz. 09:36.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując