Wyświetl pojedynczy post
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2013, 08:12
"wolfy“ napisał(a):
Naszym celem w tym sezonie jest spokojne utrzymanie, co było od początku zapowiadane choćby przez Smudę.
Nie no dzięki stary, że mnie poinformowałeś. Nie wiedziałem. Ja głupi myślałem, że o wejście do G-14. Jeszcze raz dzięki.

"wolfy“ napisał(a):
(...) w najbliższym okienku na bank będziemy chcieli się pozbyć Bunozy, Chaveza i Ilieva (czy się uda to inna sprawa).
Tak, tak Ilieva... Tadam!!! Nie tylko legia nie gra w Lidze Mistrzów, ale też Ivica u nas. Ogarnij się...

"wolfy“ napisał(a):
"morganfield“ napisał(a):
Zestawiasz razem Małeckiego i Pawła Brożka. Ogarnij się trochę...
Obaj zaliczyli kiepski wyjazd na zachód, z tym że Patryk jest parę lat młodszy i stracił tylko pół roku.
Ale to, że Paweł jest dwie klasy lepszy i mimo różnicy wieku bardziej rokuje na przyszłość nie ogarniasz? I czy naprawdę uważasz, że Patryk stracił tylko pół roku?

"wolfy“ napisał(a):
Nie wiem o czym bredzisz z zastąpieniem mnie(?) przez rumuńskiego studenta, nie wnikam.
Napiszę to jeszcze raz. Jeden bałwan na tym forum próbujący wiecznie odgrywać mędrca, pisał o naszym zawodniku, a który jest aktualnie w pierwszym składzie w miejsce Patryka, że nie nadaje się na piłkarza (nadążasz?). Czy ten bałwan/ów mózg wyobraża sobie, że miejsce tego piłkarza można zastąpić studentem z Rumunii?

"wolfy“ napisał(a):
Boguski - bez komentarza...
To była podpowiedź o którego piłkarza chodzi. Załapałeś?
Załapałeś też o którego miejscowego mózga/forumowego bałwana chodzi?

"wolfy“ napisał(a):
W tej sytuacji wolę Patryka, o którym wiem na co go stać kiedy jest w formie, tak samo jak wolałem Brożka od jakiegoś Brazylijczyka czwartego sortu z Hongkongu.
No właśnie kiedy ostatnio? Dwa poprzednie sezony to jeden fantastyczny mecz i przeważająca większość słabych, a nawet bardzo słabych. Pocieszę Cię. W klubie też pamiętają na co stać Patryka.
Też wolę Pawła, tak samo jak wolę Piotrka, który moim zdaniem szybko dojdzie do wyższego poziomu niż Gordan. Jest na tyle solidny.
A z tym Hongkongiem to byłbym ostrożny. Patrząc jak pogrywają sobie u nas w lidze zawodnicy z przeszłością w egzotycznych ligach byłbym ostrożny i liczył się z tym, że mają tam nie tylko metro, ale i kogoś nad kim eksperci z c+ mogą słać ochy i achy.

"wolfy“ napisał(a):
I Ci kolesie przyjdą tutaj grać za tyle co dostaje Patryk?
Wiesz dlaczego nie ściągnęliśmy żadnego z graczy bankrutującej Polonii? Wiesz czemu nie ściągnęliśmy Demjana?
To że się komuś kończy kontrakt nie oznacza, że przychodzi za darmo albo jest tańszy w utrzymaniu. Nic z tych rzeczy...
Tanio można mieć tylko emerytów i kompletnych lewusów. Reszta zażyczy sobie za podpis i stosownie wyższy kontrakt. Pytanie, czy pomimo spadków cen na rynku transferowym stać na kogoś z tej „listy“ (której nie czytałem, bo szkoda mi czasu na pierdoły) pozostawmy otwarte, ale poprzednie okienko wiele na ten temat mówi
Totalny lamer, gimnazjalista załapie, że w zdaniu które tak skróciłeś chodzi o zawodników naszego zespołu. Za resztę wyjaśnień na które poświęciłeś swój czas dziękuję. Napisz jeszcze, że białe jest białe, a czarne jest czarne, bo może ktoś nie wie. A przedłużenie kontraktu to niby co, nic nie kosztuje?
Jesteś zwyczajnie głupi.

"wolfy“ napisał(a):
Widzisz, biorąc pod uwagę, że do końca sezonu odejdą prawie na pewno Bunoza, Chavez i Jovanović, a Głowacki nie wiadomo, czy nie zakończy kariery... Podejrzewam, że nagle możemy zostać bez obrony.
Czy wtedy również priorytetem będą skrzydłowi (zakładając, że będą w ogóle pieniądze na transfery)? Mam wątpliwości.
Pomijam fakt, że mamy a kadrze tylko jednego napastnika, co też jest trochę słabe. Tyle, że tu akurat cudów się nie spodziewam (najwyżej przyjdzie jakiś figurant).
No to wtedy na pewno priorytetem będzie zatrzymanie Małeckiego.
I nie tak nagle skoro już w październiku masz takie urojenia.
Nagle możemy też zostać bez napastnika. Jedynemu też się kończy kontrakt.

Też na koniec będzie dobre:

"wolfy“ napisał(a):
(...)dobrze by było, żeby klub w najbliższym czasie zatrudnił jakiegoś specjalistę od przygotowania fizycznego/fizjologa, z którego w ramach oszczędności zrezygnowaliśmy.
I który przyjdzie pracować za czapkę gruszek i najlepiej z przeszłością w reprezentacji Turcji... Rozumiem, że w przeciwieństwie do mnie, jesteś zwolniony z realnej oceny sytuacji naszego klubu. (używanie tak głupiej retoryki jest bardzo łatwe)

Przepraszam resztę forumowych kolegów za ten post.
Ostatnio edytowane przez morganfield : 22.10.2013 o godz. 08:15.
Odpowiedz cytując