Wyświetl pojedynczy post
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2013, 22:23
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A w następnym co niby będzie? Liga Mistrzów?
Ogarnij się trochę...
Uciekanie od meritum i wycieczki osobiste... Typowe dla Ciebie.
Chcesz zlecieć z ligi? Ogarnij się trochę... (jakie to łatwe)
Zestawiasz razem Małeckiego i Pawła Brożka. Ogarnij się trochę...
W kwestii naszych nieudolnych okienek transferowych to realnie patrząc w dwa ostatnie przyszli goście którzy są bliżej składu od Małeckiego, a dodatkowo koleś o którym miejscowy mózg pisał, ze nie nadaje się na piłkarza też sadza go na ławę (ciekawe czy ów mózg wyobraża sobie, że jego może zastąpić jakiś student z Rumunii; mitoman?). Smuda również wyrobił sobie zdanie (nie będę wyliczał ile minut daje mu w ostatnich meczach) i niech Ci będzie, jest głupi. Jestem niemal pewien, że to właśnie o skrzydłowych trener rzeźbi Cupiała. Żeby nie było, również w miejsce Rafała.
Oglądam każdy nasz mecz w w tym raz na trzeźwo. Tobie też to ostatnie polecam.
Oglądałem też mistrzostwa świata U-20 sześć (!) lat temu i wtedy był lepszy niż teraz. Trzeci sezon z rzędu zalicza zjazd. Mam prawo mieć żal?
Z zawodników których wymienił któryś z kolegów jedną, dwie strony wcześniej, a którym kończą się kontrakty to jestem niemal pewien, że właśnie o Małeckiego najmniej Smuda będzie zabiegał. Gdy był w szczycie formy to Franek zgłaszał do niego pretensje. Jeszcze pamiętam jak w kadrze traktował zawodników niepokornych i z jak zasłużonymi (wiele bardziej) zawodnikami, bez sentymentów, pożegnał się przed sezonem. Obym się mylił i za rok musiał tutaj sypać głowę popiołem.
Ostatnio edytowane przez morganfield : 21.10.2013 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując