Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2013, 19:24
Dla twierdzących, ze to Bunoza zawalił nam dziś mecz proponuję trochę ochłody. Owszem zawalił łapiąc żółtko już w 3 minucie natomiast druga kartka obarcza go tak samo jak Smudę a raczej Smudę bardziej niż jego. Wiem, ze wolfy uzna, że nie było na kogo go wymienić...prowadząc 1-0 obrona wychodziła wysoko zostawiając szybkiego Wójcickiego, który w końcu musiał wygrać pojedynek z Gordanem. Udało się to bodajże za 3 razem a mimo tego Smuda nie zdążył zareagować albo ze zmianą zawodnika albo ustawienia. Ta kartka była pewna. Co nie zmienia faktu, że dotychczasowe wyniki są ponad stan a dzisiejszy mecz jest bliższy prawdy. Kluczem jest gra w środku pola i na skrzydłach z Małym będącym bez formy i niewiele lepszym Sarkim mamy kłopoty na bokach a w środku nawet z obiektywnie nieźle grającym Gargułą. Chrapek mnie nie przekonuje i nie widzę w nim nic co by mnie zachwyciło ale akurat trudno winić jego, że jest częścią dość kiepskiej drużyny. Stan kasy decyduje o stanie posiadania i tylko na Chrapka i resztę nas stać.
Ostatnio edytowane przez spartan : 19.10.2013 o godz. 19:27.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując