Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2013, 13:44
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Mazur obrobił dupę w sposób nieudolny Nawałce na weszło, w szczególności tekst o komforcie ściągania dowolnych piłkarzy brzmi w kontekście Górnika śmiesznie. Część go chwali a część krytykuje cóż poradzić wszystko zweryfikuje boisko. Z polskich trenerów tylko Kasperczaka bym widział prędzej na stołku trenerskim w kadrze niż Nawałkę.
Moim zdaniem HK to już emeryt. W 2010 jak nas objął i graliśmy "u siebie" w Hucie widziałem, że to już nie to. Starszy pan w dresie i adidasach który stoi z założonymi rękami przy linii bocznej i patrzy bezradnie co się dzieje na boisku...
Jak nie stać nas na dobrego obcokrajowca to ja bym nominował Skorżę. Wydaje mi się, że taktycznie jest ok jak na nasze warunki, dogadywać się z ludźmi też potrafi no i pracował z 1 reprezentacją i młodzieżówką = zna specyfikę stanowiska selekcjonera. Czego się obawiam to, że jest zbyt spolegliwy i grzeczny.
No ale na dziś nie widzę żadnego polskiego trenera, który nie byłby potężnym ryzykiem w kontekście stołka selekcjonera repry.
Odpowiedz cytując