bódyń napisał(a):

Po huja firmujesz ten bełkot? Wiesz dlaczego w ogóle on powstał? Nie? To mała podpowiedz...
1.Wisła
2. Kołakowski.
Co do samej sprawy, to jeśli nasz klub miał możliwość na tej ucieczce zarobić, lub jesli uznano że nie do końca rozegrano to fair, to tylko przyklasnąć. Niedopomyślenia było by odpuścić i zrezygnować z możliwości jak nam przsługiwała.
Kogo to interesuje jak i gdzie gra ta ciota? Cytyjąc pudelka :
Cytat:
|
Wiecie jednak, co w tym wszystkim jest najlepsze? Że „Biała Gwiazda” koniec końców po prostu MUSIAŁA być stratna
|
Idioci? Bo dla mnie to stratny tylko i wyłącznie był by agent piłkarza, to czy sam piłkarz to gówno nas to powinno obchodzić.
Cytat:
|
Mało kto zauważył bowiem, że gdyby nawet w jakichś niewyjaśnionych okolicznościach wygrała to odwołanie, to musiałaby dalej płacić rezerwowemu Wilkowi wysoki kontrakt, z czym już wcześniej miała problemy. A przecież nie mogłaby sprzedać go do żadnego innego klubu, bo sam zainteresowany zagrał już w tym sezonie w dwóch zespołach, a na występy w trzecim nikt nie dałby mu zgody. Można wręcz napisać, że gdyby Wisła... wygrała odwołanie, to dopiero stanęłaby przed wielkim problemem i w sumie spuściła w kiblu kilkaset tysięcy złotych
|
Czy Bednarz to debil z IQ zblizonym do czytelników tego pudelka? Nie sądze.
Jeśli Wisła wygrała by odwołanie to jedyną osobą postawioną przed wielkim problemem był by sam Czaruś. Racja, nie zagrał by w innym zespole i nie został by sprzedany do innego klubu, naprawdę ciężko o to...gdy rozwiązuje się kontrakt z WINY ZAWODNIKA.
Lubiałem Weszło, wiedziałem kiedy, z kim i gdzie chlał wódę lato...więcej, nawet jakiego mial porannego stolca i z kim się rżneła pani rzecznik A teraz nawet nie wiem czy Rudy .... knuje, kolor włosów na to wskazuje, jednak brak przecieków czy taśm martwi.
Wiem za to trzy rzeczy:
1. Następną bibę w alkohol, koks i dupeczki zaopatruje Nawałka, na koszt związku, cele statutowe.
2. Nawałka jest lepszy niż Lippi, Trapatoni, Mancini czy Bielsa. Dziękujmy Bogu że Adam jest Polakiem.
3. Chciał bym mieć na imię Adam, na nazwisko np. Nawałka. Fajnie dzisiaj bylo by nim być.