Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2013, 21:02
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Przez godzinę nic nie znalazłeś
Biedny Szpeniu, aż mi żal ciebie, że tak cię zawiodłem. Może szukaj dalej...
stary, ja nie jestem tobą i nie miewam paranoi i potrzeb do inwigilacji. mam przyjemniejsze zajęcia ...

AYALA napisał(a):Wyświetl post
Skoro to był wypadek jak twierdzisz to dlaczego chorąży Remigiusz Muś który mówił o dwóch wybuchach rzucił sie na linę a operator tvn Krzysztof Knyż który nagrywał ostatnią faze lotu Tutki umarł na Sepse a jego materiał zniknął.Do tego w wypadku samochodwym zginął Polski duchowny luterański bp. Mieczysław Cieślar który tuż po rozbiciu samolotu odebrał wiadomość tekstową od ks. Adama Pilcha (zginął w Smoleńsku), że przeżyli katastrofę.Eugeniusz Wróbel - wykładowca na Politechnice Śląskiej, specjalista od komputerowych systemów sterowania samolotem, poddawał w wątpliwość, że wrak na Siewiernym to TU-154 o nr 101. Pocięty piłą mechaniczną 16.10.2010 r przez swego syna, który zdołał zabić i pociąć swego ojca, usunąć ślady krwi, zawieźć pocięte zwłoki do jeziora, wrócić i zapomnieć wszystko. Złego stanu swego "chorego psychicznie" syna przez ponad 20 lat nie zauważyła matka, która jest psychiatrą.

Czy to są dla Ciebie przypadkowe zgony ?
Maciarenko tak Cię zaczarował z telewizora niczym Kaszpiprowski czy dotknął Cię na jednym ze spotkań PiSu?

zrozum - to są jakieś bajkowe domysły i sklejanie na siłe zdarzeń ...
Ostatnio edytowane przez Szpen : 17.10.2013 o godz. 21:11.
Odpowiedz cytując