Wyświetl pojedynczy post
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2013, 20:19
Szpen napisał(a):Wyświetl post
ja wrzuciłem lead artykułu. nic od siebie nie dodałem.

Drozd, Jedrek już sie wykręca od zamachu, szuka odpowiedzi na pytanie dlaczego doszło do katastrofy. Tobie też to radze, bo same ręce z politowania sie składają, jak pomyślę, że ty wierazysz w te brednie ...
Skoro to był wypadek jak twierdzisz to dlaczego chorąży Remigiusz Muś który mówił o dwóch wybuchach rzucił sie na linę a operator tvn Krzysztof Knyż który nagrywał ostatnią faze lotu Tutki umarł na Sepse a jego materiał zniknął.Do tego w wypadku samochodwym zginął Polski duchowny luterański bp. Mieczysław Cieślar który tuż po rozbiciu samolotu odebrał wiadomość tekstową od ks. Adama Pilcha (zginął w Smoleńsku), że przeżyli katastrofę.Eugeniusz Wróbel - wykładowca na Politechnice Śląskiej, specjalista od komputerowych systemów sterowania samolotem, poddawał w wątpliwość, że wrak na Siewiernym to TU-154 o nr 101. Pocięty piłą mechaniczną 16.10.2010 r przez swego syna, który zdołał zabić i pociąć swego ojca, usunąć ślady krwi, zawieźć pocięte zwłoki do jeziora, wrócić i zapomnieć wszystko. Złego stanu swego "chorego psychicznie" syna przez ponad 20 lat nie zauważyła matka, która jest psychiatrą.

Czy to są dla Ciebie przypadkowe zgony ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.10.2013 o godz. 20:32.
Odpowiedz cytując