Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2013, 15:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jedno proste pytanie: czy Wisłę obecnie stać na odpuszczenie około pół bański euro?

Retoryczne.
Naszym celem na obecny sezon jest:
a) utrzymać się
b) nie zbankrutować.
Sprzedaż Gordana w pierwszym nie przeszkodzi, a w drugim wydatnie pomoże. Nie zapominaj, że mamy długi u zawodników...
Wg mnie pół bańki euro z pewnością nie zarobimy na Bunozie zakładając że zostało mu do końca kontraktu pół roku , nikt nie jest głupi i każdy oprócz szejków ogląda każde euro dwa razy zanim je wyda . Oferty możemy się spodziewać ale na podobnym poziomie co była przed tym sezonem czyli ok.100 tyś euro a Bunoza już w styczniu będzie mógł podpisać kontrakt z kimkolwiek chce i starać się wymóc na klubie zgodę na transfer .
Co do naszych celów to dosyć jasno była mowa że chodzi o pierwszą 8 a tak po cichu każdy w klubie teraz liczy na miejsce gwarantujące europejskie puchary na co bez wątpienia jest szansa ale będzie bardzo ciężko. Zbankrutować już nie powinniśmy wierząc w zapewnienia Bednarza ,że do końca sezonu powinniśmy uregulować wszystkie zobowiązania finansowe a raczej Łysy nie zakładał pół bańki euro za Gordana w zimie . Nasze plany dotyczące wzmocnień zimowych też wskazywać by mogły na to że pomalutku wychodzimy z kryzysu i już będziemy jakieś drobne sumki mogli zainwestować w drużynę . Oczywiście gdyby w zimie pojawiła się naprawdę dobra oferta za Bośniaka ,np. taka o której wspomniałeś skorzystałem z niej bez wahania ale nie wierzę w to na dzień dzisiejszy .

Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Bednarz powinien zabrać się za przedłużanie kontraktów. Umowy kończą się połowie składu m.in.: Arkowi, Pawłowi, Patrykowi, Gordanowi i Łukaszowi
Myślę ,że Bednarz już się tym zajął o czym zresztą sam wspominał jednak ja osobiście teraz skupiłbym się na przedłużeniu kontraktów z Brożkiem i Głową a z decyzjami odnośnie innych zawodników jeszcze się wstrzymał do rundy wiosennej .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 16.10.2013 o godz. 15:33.
Odpowiedz cytując