Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.10.2013, 08:15
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze jest to, ze Wisła zgodzilaby sie z pocalowaniem reki na 1 mln euro rocznie..., czyli ich oferowane zaangazowanie bylo pewnie znacznie ponizej.

Szkoda, bo to dla nich naprawde nic. Ja jednak cały czas trzymam kciuki za ten kontakt, ten koncern moglby naprawde duzo dac Wiśle, a my im. Coraz lepiej grajaca Wisła to coraz wieksza liczba meczy w TV i liczba osób na stadionach...

Idealnym rozwiazaniem byloby, aby ten koncern zostal sponsorem Wisły i wykupił prawa do nazwy stadionu.

Co jak co, ale nie wyobrażam sobie, aby z nazwy stadionu zniknął Henryk Reyman. Tym bardziej nie wyobrażam sobie jakiejś hybrydy typu "Volkswagen Arena im. Henryka Reymana". Może i jestem staroświecki, ale pewne rzeczy nie powinny być na sprzedaż. Wiem, że to dodatkowy zastrzyk gotówki, ale Wisła puki co chyba jeszcze nie jest operatorem całego stadionu, bo chyba nadal rozmawiają na ten temat z miastem. kasa więc szłaby nie do Wisły, a do miasta.

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Żeby nie rozmywać tematu...następny sparing z Ajaxem Amsterdam
Kiedy on ma być ?
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 14.10.2013 o godz. 08:17.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując