|
Oglądałem sporo meczów Legii w tym sezonie i jest to jedyna drużyna w Ekstraklasie, która w większości spotkań zwyczajnie dominuje nad przeciwnikiem i potrafi strzelać dużo bramek. Optymizmem w stosunku do Legii bym tego nie nazwał to po prostu twarda rzeczywistość. Co do naszych możliwości i klasy sportowej polecam przeczytanie kilku wypowiedzi Smudy, który twardo stąpa po ziemi i doskonale zdaje sobie sprawę w jakim miejscu się teraz znajdujemy.
Ja oczywiście również mam nadzieje, że będziemy grać coraz lepiej. Bardzo ciekawe będą najbliższe 4 kolejki gdzie gramy z teoretycznie słabszymi rywalami. Jeśli uda nam się zaliczyć serie zwycięstw to może być ciekawie. Natomiast jeśli chcemy myśleć o walce o tytuł to personalnie zwyczajnie musimy być mocniejsi. I powie ci to każda osoba, która jest blisko klubu z piłkarzami i trenerem włącznie. Do tej pory mieliśmy sporo szczęścia jeśli chodzi o kontuzje. Forma poszczególnych zawodników również może się mocno wahać (u Smudy zawsze tak było). Z obecnym składem personalnym zakwalifikowanie się do europejskich pucharów będzie dużym sukcesem.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|