Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2013, 07:57
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Wielkość miasta, wielkość biznesu, zarobki. To prędzej czy później niestety rzutuje na sport i prowincje puszcza się w skarpetkach.
Pierwsze zdecydowanie tak drugie nie. Dlaczego takiego dystansu nie będzie - pisałem.

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Na 11 meczów wygraliście chyba 5 i już myślicie, że złapaliście Pana Boga za nogi.
Owszem złapaliśmy. Bo jeśli nie my to kto?

Cytat:
Kończę, (...) Pozdrowienia
Ano, zobaczymy jak będzie. Pewnie jak zawsze coś po środku.

Arked napisał(a):Wyświetl post
Legia jak na razie ma prawie identyczny bilans po 11 kolejkach jak w zeszłym sezonie. I absolutnie nie zgadzam się, że w obecnym sezonie mistrzostwo może zdobyć każdy. Pomimo wielu mankamentów zdecydowanym faworytem jest Legia i nie bardzo widzę kto miałby jej zagrozić. (...)
Patrząc na ten sezon owszem, natomiast patrząc na dwa czy trzy do przodu - jak tak dalej pójdzie to nadrobiliśmy do L z rok. I tutaj można powtórzyć wszystkie argumenty 022 - choćby z racji na wielkość miasta skazani jesteśmy na walkę z stolicą, tak samo jak Poznań czy Wrocław. Jeśli nie dziś to jutro. I nie tylko na polu sportowym.

W odpowiedzi na pytanie 'kto miałby jej zagrozić' użyje dział przeciwnika stwierdzając że pytanie wogóle nie ma racji bytu i nie ma co nim zaprzątać głowy. W końcu Legia zawsze przegrywa przez własne frajerstwo, całkowicie niezasłużenie, po indywidualnych błędach i będąc drużyną zdecydowanie lepszą.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.10.2013 o godz. 08:01.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując