Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2013, 17:05
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Bzdura. Smieszne to jest to: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Cytat:

Komisja Ligi Ekstraklasy przyjrzy się zachowaniu Patryka Małeckiego, który (...) śpiewał "Legła Warszawa". (...) Przyśpiewka oczywiście nie jest wulgarna, (.. )Może być jednak traktowana jako obraźliwa. Na przykład przez warszawiaków. Z takimi "wycieczkami" zaś pod adresem innych klubówspółka Ekstraklasa S.A stara się walczyć.

Jakich curva innych klubów ? Czy Mały użył nazwy jakiegoś klubu ? Skoro nie to wypie....ć legioniści z Komisji Legii Ekstraklasy S.A.. Nawet do was dotarło, że słowo "legła" nie jest wulgarne. Skoro nie to jeszcze raz wypier....ć ! Zresztą Mały śpiewał "legła" przez małe "ł" a nie duze "Ł". Nie wiem jak oni dostrzegli duża literkę gdy śpiewał ?
Te legijne pajace nie potrafią przyjąć porażki z godnością. Nadęte buractwo małomiasteczkowe. Nie dziwię się, że normalni ludzie na słowo Warszawa reagują z obrzydzeniem. Kilka dni temu widziałem naklejkę na tylnej szybie samochodu na rejestracji "WE" : Nie jestem z Warszawy, samochód jest służbowy"
Odpowiedz cytując