emj10 napisał(a):

Mnie Smoleńsk nie uwiera, bo zupełnie sobie nim nie zawracam uwagi. Mówiąc szczerze to gdyby nie kwietniowe rocznice i ten temat to Smoleńsk byłby zupełnie zapomniany. Was natomiast bardzo uwiera i pół strony dotyczyło właśnie tego tematu.
Wrzuciłem natomiast zdjęcie z błędem w podpisie, z którego śmieje się pół moherowej Polski na TT, ale oczywiście musiał się ujawnić kolejny defekt Drozda - daltonizm.
|
Byle takich więcej osób w naszym kraju. Dzisiaj Ty (i wiele,wiele innych osób) nie zawaracacie sobie głowy niewyjaśnioną śmiercią prezydenta , jutro (odpukać w niemalowane) nikt nie będzie wnikał w niewyjaśnioną śmierć ministrów, szefów policji czy innych urzędników państwowych , a za jakiś czas (tfu, odpukać) nikt nie zajmie sie Twoją,moją czy kogolwiek innego. Na tym polega aktualna socjologia społeczna aplikowana licealistom i studentom że mają myśleć o tym co tylko bezpośrednio ich dotyczy, to co wokół to tylko news medialny który po tygodniu góra dwóch ma zniknąć bo przynudza.Tym sposobem można przykrywac każdy przypadek , wypadek, zabójstwo, przekręt, manipulacje. A jak ciebie coś dotknie to dadzą ci program Państwo w Państwie (jak się dopchasz) żebyś mógł się wypłakać a potem.....spadaj do UK jak się w Polszy nie podoba.Tego chcesz ? Czego sie Wy lemingi boicie się w nadwyraz uczciwej propozycji stawianej od miesięcy przez prof.Biniende i Rońdę żeby powołać wspólny zespół do badania wypadku, organizowania wspólnych konferencji , propozycji przyjazdu prokuratorów i Laskowców do USA do Uniwersytetu Akron na spotkanie z naukowcami , zrobienia kontr symulacji przez Laskowców ? Why on earth?
I pytanie do Drozda : nawijasz tu na forum chyba od lat a kiedy zobaczymy Cię w realu na spotkaniach choćby Wiślackich Patriotów? Klepać w klawisze można do końca świata i o jeden dzień dłużej - bez większego skutku