Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2013, 22:03
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Kompletnie się nie zgadzam i jestem przekonany, że mam rację. Zakładzik? Ja obstawiam nas, a Ty pozostałą piętnastkę.
I tu jest sedno całej sprawy.
Jeśli nie będziecie mieli realnej konkurencji, ten fakt uczyni was słabymi w perspektywie czasu, czyli scenariusz:

... 5 mistrzostw z rzędu. No, będzie ciężko. Osobiście obstawiam jeszcze dwa, potem przerwa i znowu coś wpadnie.
Pomijam pytanie kto w trakcie tej przerwy wskoczy na fotel MP i jak nadrobi różnicę do Was. Wypunktuje za to coś innego - zauważ że obecna silna Legia jest konsekwencją silnej Wisły i Polonii - czyli ówczesnych liderów '15-stki'. IMHO bez silnej konkurencji zjedziecie sportowo z lenistwa i zbyt dużych kosztów.

Czyli jeśli jest tak jak mówisz:

..... amatorskiej lidze, w której królem znowu może być Brożek, który nie poradził sobie po prostu nigdzie poza kabaretem liga polska. Spokojnie wystarczą Nawet jeśli nie pokazali nic na tle Cypru. Takie realia.
to z chęcią przyjmę zakładzik:

Kompletnie się nie zgadzam i jestem przekonany, że mam rację. Zakładzik? Ja obstawiam nas, a Ty pozostałą piętnastkę.
tyle że za rok maks dwa

Edit:
Widzę że kolega Rafkur docenił Waszą nonszalancję jeszcze w tym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 07.10.2013 o godz. 22:30.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując