Wyświetl pojedynczy post
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2013, 22:00
Bramkarza mamy, obronę mamy, środek pomocy mniej-więcej też. Za to co można zobaczyć w już kolejnym meczu - nasze skrzydła nie działają. Sarki, Małecki są bez formy, Boguski niby gra coraz lepiej ale nie wiadomo ile tą formę utrzyma a Haiti Guerrier gra tak radośnie, nie trzymając się żadnej taktyki, że jak na razie może być tylko dodatkiem do drużyny - nie można budować na nim zespołu. Dalej - brak zmienników dla Brożka (!) i Garguły. Dlatego:

1) Bracia Mak - jak widziałem ich w 1 lidze wydaje mi się, że wydorośleli, są w stanie sprostać wyzwaniu jakim jest Ekstraklasa - szczególnie Michał (napastnik) zaczął grać tak, że nikt go już nie skrytykuje za 'wożenie się na plecach zdolniejszego brata'. Mateusz natomiast na pewno grać gorzej od naszych obecnych skrzydłowych nie będzie. Kwestia tylko ile Bełchatów sobie za nich zaśpiewa. Dodatkowo podobno obaj to Wiślacy (chociaż tu mam lekkie wtf bo ponoć już ofertę z Wisły odrzucili na rzecz Bełchatowa)

2) Ten koleś z Węgier http://www.transfermarkt.pl/pl/andra...39_gesamt.html cholera go wie, ligi węgierskiej nie znam ale jest młody, od 3 sezonów notuje dużo goli i asyst i na dodatek gra w klubie, który groszem nie śmierdzi - myślę, że warto mu by się przyjrzeć.

Odpowiedz cytując