Wyświetl pojedynczy post
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2013, 20:30
To nie była już ta gra co z zespołem z Poznania, ale wynik równie cieszy. Może mam za duże wymagania w stosunku do obecnej kadry, ale myślałem, że lepiej zagramy na tle zdziesiątkowanego rywala. Niby mistrz Polski, niby duży respekt Smudy i wielu kibiców także piszących w tym temacie przed meczem, ale ja widząc co warszawski zespół wyprawiał w pucharach i kilka jego spotkań w lidze, to nie było się czego bać. Ot przeciętny zespół, który jak na polskie warunki ma równą i szeroką kadrę. Nie znaczy to jeszcze że na tyle mocą żeby mógł zdominować ligę na lata, co wieszczyli Wieszczyckie i inne Węgrzyny.

I jeszcze jedno. Już 11. kolejek za nami i jeszcze buki, kibice rywali i inni eksperci nie zorientowali się, że Wisła nie jest taka słaba za jaką ją uważano przed sezonem? Piszę tu głównie o kursie jaki był na Wisłę (około 3,8) i na gości (ok. 2,3), a także czytając forum legionistów przed spotkaniem. Bardzo się puszyli, że trzeba golić frajerów i tak dalej. No cóż, to nie nasz problem, że się Wisły nie docenia.

Nie bójmy się tego powiedzieć, znowu walczymy o mistrza! Biała Gwiazda powstała http://www.youtube.com/watch?v=pfrKAw_oaNM
Odpowiedz cytując