Wyświetl pojedynczy post
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2013, 20:06
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Co do meczu, z perspektywy trybun wyjaśniło się moim zdaniem, że:

1. Boguś pasuje na podwieszonego za Broziem, a nie na skrzydle.
2. Sarki to idealny piłkarz na podmęczonego rywala od 70 minuty. Wcześniej naprawdę nie ma co go wpuszczać. Ale w sumie to samo można niestety powiedzieć o Gurrerze i Małym, którzy weszli i skorzystali na zmęczeniu rywala.
3. Burliga jest za słaby. Dziś masa wielbłądów i to część w ogóle niewymuszonych. Albo grajmy Stolarem, albo szukajmy prawego obrońcy.
4. Dziś przegraliśmy walkę o środek pola co było kluczem do uzyskania przewagi przez gości. Widać wyraźnie brak w kadrze takiego piłkarza jak Sobol.
5. Lepszy chory Brożek niż zdrowy Genkov.
6. Do wszystkich, którzy dzisiaj byli pierwszy raz w sezonie na meczu (na oko jakieś 15 tys. ludzi): przyjdźcie na Lubin to napiszę, że jesteście kozakami.

Bardzo szczęśliwy dziś jestem, ale zamieniłbym to zwycięstwo na remis pod warunkiem zwycięstwa w Kauflandzie.
Moje wtrącenia :
1) Boguski gra z meczu na mecz coraz lepiej, parę wejśc fajnych, by potem stracić głupio piłkę. Ważne, że jest progres.
2) Zgadzam się całkowicie. Donald i Sarki- dynamit w nogach, ale na początku meczu nie dają za wiele. Trzeba nad tym pomyśleć.
3) Burliga zrobił dla nas bramkę w jakichś 80%. Poza tym faktycznie łatwo dawał sie ogrywać. Widzę zniżkę 4) Myślę, ze było to raczej wynikowe naszej taktyki opartej na kontrach. Niepokoił natomiast fakt, że nie bardzo kto zbierał piłki sprzed naszej 16, a to chyba zadanie Ostoji.
Odpowiedz cytując