Griszka30KR napisał(a):

Ok,dziekii(chyba nie jest opisane).
Opowiem Wam o udogodnieniach systemowych przy akupie biletu w Naszym klubie.Prawdą jest,ze kumpel mógł się wczesniej zdecydowac ,ale dotał wolne w niedziele,a od piatku ciagnął za to 24h,bez dostępu do internetu wiec poprosił mnie,żebym mu kupił bilet.Od wczoraj do g 1:00 dziś STRAŁEM SIĘ ZALOGOWAC NA stronie ,ale wielki ch...z tego wyszedł.Dzis rano udało mi sie, wybrałem wszystko tak jak trzeba i w momencie zapłaty.,przy przekierowaniu na bank cos się zawieiło...Doprowdziło to do sytuacji,ze "zakupiłem" kuplowi bilet(utowrzyłem mu wczesniej konto,bo na swoim drugiego juz kupic nie mogłem-to też porażka),tylko nie moge za niego zapłacic.Pojechałem do strefy kibica ,mysląc ,ze zapłace gotówka/karta....nic z tego.Nie mozna tego cofnac(zeby ponownie kupic bilet),ani zapłacic ,zeby dokończyc ta transakcję przez 5 godzin.Czy to nie jest po.....bane?Pomijam to,ze jezeli nie ma miejsc na danym sektorze,to nie przekierowuje Cie na inny automatycznie (jak w innych klubach),tylko musisz na chybił rafił powtarzac kilka razy te same operacje ,aż w końcu znajdziesz wolny sektor( tu skróciłem temat,bo podpytałem na forum,na które jeszcze bilety są,ale co z klientem,który robi to pierwszy raz,albo nie jest biegły w temacie internet?). Teraz 5 godin bilet bedzie nibykupiony,zeby po tym czasie znowu byc wolnym i nic nie mozna z tym zrobic ,nawet osobiście.Podumowujac ,myśle ,ze takich osób jak ja może byc kilakdzisiat-moze kilkaset,wiec pewnie jeszcze tylez samo biletów sie zwolni.......
|
Koniec, końcem kupiłem blet.Odczekałem te 5h i chciłem kupic przez internet ponownie ,ale w ostatniej godzinie strona znowu nie działała ,wiec nie ryzykowałem i,pojechałem do Strefy i kupiłem (tuz po upływie 5H) na to samo miejsce które kupiłem rano przez internet.
Taka uwaga dla Was,jezeli Wam ktos w kasie powie,ze na dany sektor (oczywiście z tych,na które były wolne miejsca w ostatnim rozdaniu) nie ma juz miejsc ,poprosicie o ponowne sprawdzenie danego sektoru.Jak przyszedłem,to w kasie powiedzieli mi,ze na B22 juz nie ma biletów.Poprosiłem o sprawdzenie,bo dziwne było dla mnie,ze bilet został zakupiony w 5 min po upływie tego czasu w zawieszeniu, i pani (ku swojemu zaskoczeniu) stwierdziła ,ze rzeczywicie jest wolny,a przecież od 1h juz nic nie było......Tyle w temacie sprzedazy przez internet przy meczach TOP ...
Tak więc też taken easy z tymi 150 biletami.....