Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2013, 11:47
Poul1983 napisał(a):Wyświetl post
^^^ ty chcesz licznik stanu aktualnego jak byliśmy ostatnim klubem który udostępnił sprzedaż internetową :( za dużo jeszcze tępych ludzi z myśleniem PRLowkim tam pracuje aby takie szaleństwa od nich wymagać
Wybacz,
ale jak nie zrobią tego w miarę szybko to ktoś z kibiców zrobi to we własnym zakresie - program do automatycznego zliczania 'kropek' nie jest trudny.

Zobacz: linki są w formacie: bilety_wisla_krakow_pl/wwws2.dhtml?eid=112506xx&pid=104973xx&plid=112087xx&pcid=112088xx

w kodzie html masz:
//performance - pid event - eid trybuna - plid sector - pcid
Więc ściągniecie na raz strony z zajętośca wszystkich sektorów nie jest problemem. Ręcznie w przeglądarce robisz to za pomocą Ctr+s.

Potem bierzesz taki dokument do Notepad ++ czy innego edytora tekstowego i zliczasz wystąpienia _off" (W notepad ++ ctrl+F i 'oznacz'). Obecnie na C3 takich _off" jest w tekście 1145. Na C1 masz: 444 razy _off" i 682 _on" - razem ... 1126. Strzelam że to liczba krzesełek.

Mając 'cyfry' dorobienie grafiki jest już proste.

Edit:
Marzyłby mi się taki automat na tym forum - i grafika podpięta pod temat meczowy, aktualizowana automatycznie np. co godzinę.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 02.10.2013 o godz. 11:52.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując