Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2013, 10:18
Brożek jest aż takim killerem że bez niego Wisła nie wygra spotkania? Bez jaj. Napastnik doskonały ale nie jest to osoba która decyduje o zwycięstwie. Tak samo jest z Saganowskim. Głupot o Stanowskim nie będę prostował bo wielu z Was po prostu nie przyjmuje do wiadomości że ten gnój to persona non grata na Legii i to się nigdy nie zmieni. Ostatnio jeszcze swoją pozycję umocnił.
Wracając do meczu, sprawa jest prosta. Wisła nie przegrywa, Legia nie remisuje co daje nam szansę na fajny mecz.
Mam nadzieję że tym razem nie będzie żadnych "spięć" przy liniach, wślizgów które może ale nie musi odgwizdać jako faul sędzia itd.
Jeśli wygra Wisła to nadal będzie niepokonana drużyna. Może tak do końca rundy bez przegranej? To by był fajny wynik jak na naszą ligę.
Jeśli będzie remis to trochę szkoda bo po rundzie brak remisu u Nas będzie fajnie wyglądał.
Jeśli wygra Legia to nic wielkiego się nie stanie. Personalnie mocni jesteśmy więc nikogo to nie zdziwi.
Cokolwiek się przytrafi to ten wynik NICZEGO nie zmieni. Wisła jak i Legia są po prostu skazane na pierwszą 8, ja śmiem twierdzić że nawet na pierwszą trójkę.
Smuda fajnie to poukładał, widać jakość w grze chociaż nie zawsze wychodzi. Zobaczymy co po przerwie zimowej bo tutaj się może objawić Smudowe "ujebanie" tego i owego.
To samo może spotkać też Legię bo Urban fajny gość ale trener marny.
Reasumując czeka Legię i Wisłę ciężkie spotkanie. Ani Legia taka mocna jak przewidywali przed sezonem, ani Wisła taka słaba.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując