AS82 napisał(a):

|
Nie wiem jaki jest przekaz dla ciemnego ludu , ale okazuje się ,ze Kaczyński i PIS mają swoją własną gazete...
|
Przecież o tych powiązaniach wiadomo już od roku:
http://www.press.pl/newsy/prasa/poka...ska-Codziennie
Nie można powiedzieć by GPC była obiektywna, ma wyraźny przechył w stronę PiS.
Tylko że mój link nie dotyczył gazety o średniej sprzedaży 24 000 egzemplarzy, którą każdy kojarzy z pewną partią, tylko gazety o prawie 10 krotnie wiekszej sprzedaży, która ponoć jest obiektywna i opiniotwórcza.
Brakuje również komentarza, jak sytuacja wygląda w świecie telewizji, gdzie nie ma nawet takiej dysproporcji, a z przesłanego dokumentu wynika że PO może sobie dowolnie kształtować jaka wrzutka dla mediotów znajdzie się w napopularniejszych wiadomościach telewizyjnych.
Cytat:
Materiał w Wiadomościach TVN – ARP nie chce topić kolejnych publicznych
pieniędzy, ale spółki grupy stoczniowej będą zatrudniać stoczniowców, bo rozwijają
produkcję.
|
Macie Panowie coś podobnego na "PiS-owskie" telewizje?
PS.Jestem zwykłym mieszkańcem naszego kraju, bez kablówki i satki i włączam sobie wieczorkiem telewizor. Mam już dość PO-wskiej propagandy w TVN, TVP, Polsacie. Jaką telewizję mam włączyć, bo chciałbym dla równowagi pooglądać tą wstrętną PiS-owską propagandę. Może powiesz mi Asie, jaki kanał mam wybrać?
kamikaze napisał(a):
|
To nic nowego te rzekomo "niezależne" media są jakoś tak dziwnie przychylne pewnej pseudo-prawicowej partii
|
Piszesz o takich mediach jak np "Najwyższy Czas?"

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"