Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2013, 12:58
Arked napisał(a):Wyświetl post
Ale już lepiej 2 wygrać i 2 przegrać, niż 4 zremisować Jest 10 kolejka, a mamy już w tym sezonie 6 remisów. Bardzo rzadko w czołówce znajdują się drużyny, które remisują więcej niż 9 meczów (w 30 kolejkach). To tylko takie statystyczne spostrzeżenia. Mam nadzieję, że Wisła zaprzeczy tej regule

PS: ban za wysyłanie na drugą stronę błoń mnie nie dziwi. To zawsze cios poniżej pasa.
to co powiedziałeś równie dobrze można przyrównać tak

lepiej mieć w drużynie ( w formie) Żurawskiego Frankowskiego Kuźbę i Brożka niż mieć Brożka Boguskiego Kamińskiego i Donalda

matematyki nie oszukasz , ale sport to nie matematyka

grasz tak jak przeciwnik pozwala albo tak jak sam potrafisz go zdominować

a że my "potrafimy" to robić w pewnym stopniu tylko w meczach u siebie to trzeba to przyjąć do wiadomości i liczyć że jakoś dotrwamy do zimy . Popatrzcie ludzie na naszą ławkę : tam nie ma nikogo! i od kogo wy wymagacie wygranych w co 2 meczu . Jak zdesperowany Smuda musi wpuszczać Nalepę i Kamińskiego by ratować remis w Chorzowie . Fakt jak ustawił naszą obronę że od 11 spotkań jesteśmy niepokonani ( z PP ) - szczerze ? to mnie napawa dumą , nawet jeśli mamy przy tym trochę szczęścia to nie jest coś co ktoś nam dał w prezencie tylko sobie sami wybiegaliśmy i wypracowaliśmy .
Odpowiedz cytując