AS82 napisał(a):

Sęk w tym ,że nie ma za bardzo co wyjaśniać ,katastrofa została wytłumaczona ,a to że Kaczyński z Macierewiczem chcą dalej wyjaśniać i oskarżają wszystkich ,którzy tego nie chcą robić ,że są antypolscy, to już chyba jest ich problem. Wiem ,że ty byś chciał tak dalej wyjaśniać do usranej śmierci ,aż żeby się okazało ,że to Tusk z Putinem zabili Kaczyńskiego ,a bomba była w gaśnicy.
Ja wiem ,że na tobie wrażenia nie zrobię ,ty żyjesz w swoim alternatywnym świecie , w którym Godzina W się kojarzy z referendum
|
Pewnie że została wytłumaczona, problem cudaka jednak w tym, że w takie tłumaczenie, nie poparte żadnymi badaniami są w stanie uwierzyć tylko debile. Nawet wtedy gdy propaganda wciska, że uwierzyć w takie tłumaczenie to przejaw inteligencji
Na pewno wszyscy zazdrościmy takim jak Ty poziomu zaufania do kłamiących bez przerwy, jednak rozsądek podpowiada, że coś tu nie pasuje. A każde działania utrudniające dochodzenie do prawdy, jak zgoda na pozostawienia wraku w Rosji, jest działaniem antypolskim. Takich działań było już zbyt dużo żeby się nie zorientować kto w co gra. Ano w ukrywanie prawdopodobnej przyczyny całego wydarzenia, która nawet takiemu ociężałemu jak Ty naiwniakowi przyszła do głowy. Nie pomyslałes że to wyjaśnia dużo więcej niż "wyjaśnienia" Millera? Pewnie nie, bo to jest "haram" dla wierzących w oficjalne "wytłumaczenie".
ps. Jaka Godzina W? Najwyraźniej propagandowy matrix kićka ci się z rzeczywistością, a to znak że Twój stan jest poważny...Litera W otumaniony lemingu, nie godzina. Godzina co prawda nadchodzi, ale za głupotę ...