|
odnośnie dyskusji i Pana Moderatora
1) narzekacie że kibice to chorągiewki , plują na piłkarzy w czasie meczu by 5 minut później całować ich zdjęcia po bramce ( szczególnie to widać na SB) niestety przykład idzie z góry i niektórzy powinni o tym pamiętać . Gdzie byłeś Panie Moderatorze gdy Brożek strzelał z Lechią drugą bramkę ? skandował jego imię na stadionie , popijałeś piwko w domu skacząc przy bramce czy ... ?
2) na forum się wyzywano , wyzywa i będzie wyzywać . Poziom dyskusji raz wyższy , raz na poziomie ulicy , ale z tego co już trochę jestem na forum to widzę ( 7 lat - czyli powinienem powiedzieć zgodnie z myślą Pana Moderatora że mam tym samym prawo do podjazdów do innych argumentami ' wiem lepiej bo jestem starszy i jestem tu dłużej!) - jeśli się kogoś banuje, to za najazd na moderatorów . Czyli odpowiedz sobie na pytanie : czy banowanie Dariooka miało cel prywatny , czy służyło dla ogółu ? sam widziałem nie raz gorsze podjazdy i jakoś nikt nie reagował .
co do meczu:
lubię rozmawiać o faktach , a fakty mówią tak :
- dalej jesteśmy niepokonani w lidze
- graliśmy w 2 połowie bez 4 podstawowych zawodników
- mamy najmniej straconych bramek w lidze
- graliśmy na trudnym terenie gdzie punkty traciły już 3 najlepsze drużyny zeszłego sezonu
- porównując poprzedni sezon :
( jako że niby prawie się nic nie zmieniło według Pana Moderatora )
po 10 kolejkach :
sezon 12/13 :
13 miejsce
11 punktów
13 straconych bramek
8 strzelonych bramek
bilans spotkań 3-2-5
2 porażki u siebie
budżet wyższy o 30%
mając w składzie Meliksona , Ilieva , Genkova , Pareikie , Jaliensa i wielu wielu innych drogich zawodników ściągniętych przez Panów Holendrów
jeśli to się nie nazywa skok jakościowy a co za tym idzie ilościowych to ja już nie wiem czego miał dokonać Smuda żeby pozwolono mu spokojnie pracować ( chociażby od kibiców Wisły) . choć w zasadzie wiem - zmienić nazwisko na zagraniczne , mówić po angielsku , być młodszym , i przejść szkolenie z public relation
a zapomniałbym . trener o podobnym CV raczej w życiu do nas nie trafi
mecz z Ruchem słaby w naszym wykonaniu , nie ma co ukrywać , ale tak jak napisałem niedawno , będą zdobywać punkty w każdym meczu - nie zamierzam narzekać , pamiętam co było jeszcze nie dawno i co jest celem na ten sezon
Ostatnio edytowane przez Karherop : 28.09.2013 o godz. 23:26.
|