hubert.fan napisał(a):

Następny z którym się zgodzę. Jeżeli do niektórych nie dociera napiszę dużymi literami i specjalnie pogrubię bo widzę, że nie umieją czytać ze zrozumieniem: DZISIAJ GRALIŚMY Z RUCHEM CHORZÓW !
Co mają Kulawik, Probierz czy Petrescu do dzisiejszego meczu, może mi wytłumaczysz ?
Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 października 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
|
?

Po ch.uj się kłócicie?
Jeden ma taki pkt. widzenia, inny trochę inny i czytając to wszystko po kolei robi się o wiele ciekawiej.
Co do naszych dotychczasowych wyników to dobrze (z pomocą szczęścia) jest jak jest i oby tak dalej.
Z tym że pierwsze poważniejsze wnioski to w zimie, a podsumowania po 37 kolejce.
Ja bym wpuszczał Stolarskiego zamiast Burligi albo Nalepy (jeśli myślimy o zmieninniku Ostoji na DP) i Urygę (jeśli jest zdrowy) jako zmiennika na DP. A Nalepę wysłał na salę gimnastyczną - co by ćwiczył gibkość, sprawność, zwrotność i stracił parę kg.
A także Fryca zamiast Donalda jeśli ten jest ustawiany na obronie.
Ale przecież nie będę się strzępił jak ktoś napisze coś innego. A ostatecznie to i tak Smuda jest trenerem więc znaczenie mojej czy innej opinii... nie jest przesadnie duże.