Miśkiewicz - 4 – słaby mecz. Przy bramce mógł być zaskoczony ale ten "babol: kilka minut później ... ?
Burliga - 6 - uważam że dobry mecz chociaż z powtórek wynika że w końcówce wypracował Ruchowi karnego ...
Głowacki - 6 - nasz mistrz się dziś parę razy pomylił ale strzelona bramka na plus
Chavez - 6 - walczył biegał - myślę że Smuda już zapomniał o tych saneczkach z ...,
Bunoza - 5 - słabszy mecz, nie podobało mi się zachowanie w stosunku do Miskiewicza gdy wpadł na niego - to młody bramkarz potrzebujący wsparcia i wogóle machanie łapami na swoich jest dla mnie niedopuszczalne
Guerrier - 6 - widzę rożne opinie ale dla mnie chyba jeden z najlepszych Wiślaków, waleczny dynamiczny szybki , tak jak napisałem po ostatnim meczu kontrola nad piłka ..niepełna ...
Stjepanović - 6 - dobra pierwsza połowa
Nalepa - 4 - zaczął fatalnie ale później było lepiej ... tak w ogóle to niemiłosiernie wolny
Boguski - 5 - wiele niecelnych podań ale cały mecz pod grą ...
Garguła - 4 - niewidoczny a to najgorsze co można napisać o grze
Sarki -5 - byłaby świetna asysta ..gdyby Brożek przymierzył ..czas sprawiał że nikł
Kamiński - bez oceny i uwag
Brożek - 4 - świetne 2 wyjścia na sam na sam i ... brak bramek
Małecki -5 - wszedł w momencie gdy drużyna nie grała za wiele do przodu i dał kilka chwil wytchnienia ...
Mieliśmy szczęście ... że w drugiej połowie nie zostaliśmy ukarani .
Wisła gra pól meczu .. potem coś się sypie ...Podobnie było na Cracovii
Nie można tego tłumaczyć zejściem Stiepy ...
Fryc i Stolarski chorzy

? (pytanie retoryczne).
Mimo wszystko (jeśli Brozio będzie zdrowy) możemy powalczyć z Legią ale trzeba gryźć trawę bo umiejętności .. chyba jeszcze nie dają przewagi na L.