Cytat:
Brożek jest super.
Dwie setki, zero bramek*.
Totolotek się zaciął.
Nie żeby mnie to cieszyło...

---------------
* zaraz ktoś napisze, że ważne, że do tych setek dochodzi....
|
Piszesz jakbyś chciał pokazać światu że Brożek jednak jest be. Weź pod uwagę, że przy tych sytuacjach raz trzeba było wyjść na pozycje nie dać się dogonić i dobrze strzelić. Niby proste ale jednak większość napastników w Polsce nie dotarłaby do tej ostatnie fazy. Nie wiem ile razy obrońcy zdążyliby wybić piłkę Genkovowi ale z jego startem te akcje pewnie zostałby zastopowane na samym początku. Tej pierwszej pewnie by nawet nie skleił.
Kolejna sprawa jak biegniesz ileś metrów na takim sprincie jak Brożek to naprawdę w tej końcowej fazie jest trudno o koncentracje i dobry strzał bo jesteś już zmęczony, dwa jesteś na bardzo dużej prędkości i nie ma już tego luzu przy strzale. Jestem przekonany, że gdyby Brożek nie biegł 20 metrów, a 5 to spokojnie by to strzelił.
Będzie to źle wyglądać jeśli Brożek nie zagra z Legią bo jednak wygląda to poważnie.
Moim zdaniem zawodnicy wchodzą za bardzo wyluzowani na drugie połowy, nie mają takiej "spiny" i koncentracji jak na początku meczu zaś u przeciwnika jest odwrotnie dlatego ciężko potem odzyskać właściwy rytm grania.