Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2013, 19:15
Cytat:
Brożek jest super.
Dwie setki, zero bramek*.
Totolotek się zaciął.

Nie żeby mnie to cieszyło...

---------------
* zaraz ktoś napisze, że ważne, że do tych setek dochodzi....
Piszesz jakbyś chciał pokazać światu że Brożek jednak jest be. Weź pod uwagę, że przy tych sytuacjach raz trzeba było wyjść na pozycje nie dać się dogonić i dobrze strzelić. Niby proste ale jednak większość napastników w Polsce nie dotarłaby do tej ostatnie fazy. Nie wiem ile razy obrońcy zdążyliby wybić piłkę Genkovowi ale z jego startem te akcje pewnie zostałby zastopowane na samym początku. Tej pierwszej pewnie by nawet nie skleił.

Kolejna sprawa jak biegniesz ileś metrów na takim sprincie jak Brożek to naprawdę w tej końcowej fazie jest trudno o koncentracje i dobry strzał bo jesteś już zmęczony, dwa jesteś na bardzo dużej prędkości i nie ma już tego luzu przy strzale. Jestem przekonany, że gdyby Brożek nie biegł 20 metrów, a 5 to spokojnie by to strzelił.

Będzie to źle wyglądać jeśli Brożek nie zagra z Legią bo jednak wygląda to poważnie.

Moim zdaniem zawodnicy wchodzą za bardzo wyluzowani na drugie połowy, nie mają takiej "spiny" i koncentracji jak na początku meczu zaś u przeciwnika jest odwrotnie dlatego ciężko potem odzyskać właściwy rytm grania.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.09.2013 o godz. 19:22.
Odpowiedz cytując