FraMat napisał(a):

Ale ja Cie nie proszę, żebyś miał cos wspólnego z Kaczynskim... 
Proszę Cię, żebyś wskazał jakiekolwiek działania o charakterze patriotycznym ludzi związanych z PO, RP, SLD, PSL...
Zresztą... poniekąd przyznałeś wyżej, że z obchodzeniem rocznic (a przeciez nie do tego ogranicza sie patriotyzm) partie takie jak PO, RP, PSL, SLD czy też ich sympatycy .... nic nie mają wspólnego.
Rozumiem, że dokonałes wyboru, by nie mieć nic wspólnego z patriotyzmem?
|
Z tego co sie orientuje to dużo rocznic i świąt jest obchodzonych w Polsce i biorą w nich udział oprócz prezydenta, który powinien być tak naprawdę kluczową personą na tego typu obchodach(by nie dochodziło do zawłaszczania świąt przez niektórych liderów partyjnych) , przedstawiciele różnych partii .Święto Konstytucji 3 Maja, Powstanie Warszawskie , 4 czerwca, Sierpień 80 czy 11 listopada , więc nie wiem w czym widzisz problem ?
serek.c2 napisał(a):

Pominę te Twoje "moralne" bzdury... Polecam jednak doczytać co nieco o Palikocie, bo chyba mało wiesz o swoim jebniętym guru.
Możesz mi w takim razie powiedzieć jakie to przyczyny katastrofy ustalił Lasek i jego spece? A potem powiedz na podstawie jakich materiałów to ustalił. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
To nie jest mój guru, wiele rzeczy które robi mi się nie podoba . Guru to chyba Kaczyński dla Drozda ,bo widać ,że chłopak jest w niego niezdrowo zapatrzony ,broni go jak świętości.
Ja nie zamierzam recenzować pracy Komisji Laska ,bo sie po prostu na tym nie znam , jak chcesz sobie poczytać to sobie poszukaj raportu w necie. Ja się odnoszę tylko do cynicznego grania Smoleńskiem przez Macierewicza i jego podłej gry od 3 lat ,która mu służy do atakowania Tuska.