Sęk w tym ,że nie ma za bardzo co wyjaśniać ,katastrofa została wytłumaczona ,a to że Kaczyński z Macierewiczem chcą dalej wyjaśniać i oskarżają wszystkich ,którzy tego nie chcą robić ,że są antypolscy, to już chyba jest ich problem. Wiem ,że ty byś chciał tak dalej wyjaśniać do usranej śmierci ,aż żeby się okazało ,że to Tusk z Putinem zabili Kaczyńskiego ,a bomba była w gaśnicy.
Ja wiem ,że na tobie wrażenia nie zrobię ,ty żyjesz w swoim alternatywnym świecie , w którym Godzina W się kojarzy z referendum
serek.c2 napisał(a):

To sobie pomyliłeś tematy - w tym wątku o tym nie rozmawiamy. Inna sprawa - nieźle masz pod kopułą nasrane, skoro odrazy nie budzi w Tobie Palikot, Bęgowski (zboczuch i komuch w jednym) czy brązowe oczko Biedroń... Oni wyznaczają Tobie moralne standardy? Gratulacje!
Jakich badań człowieku? Laskowi eksperci nie przeprowadzili badań, większość z nich nawet Smoleńska nie widziała. Jeden z tych ekspertów dorabia w salonach kosmetycznych pomagając ludziom w odchudzaniu - nie napisała tego w swoim artykuliku ta ....a z Wyborczej? Ciekawe ile "lol-i" byś tu wstawił, gdyby ktoś z zespołu Macierewicza "odchudzał" ludzi...
"Działają to w dobrej wierze" - nie rozśmieszaj mnie...
|
To chyba Macierewicz się pomylił, bo zamiast politykiem powinien zostać ekspertem do wyjaśniania katastrof lotniczych.
Co do wyznaczania standardów moralnych to niestety jesteś w błędzie bo Palikot w przeciwieństwie do wszystkich obłudnych prawicowych polityków nie mówi jak masz żyć i co masz robić , jak masz sie modlić , z kim mozesz spac , jak masz srać itd. tymbardziej że ci wybitni nauczyciele od moralności sami nie przestrzegają tego o czym sami mówią ,tak jak kiedyś rozwodnik Gosiewski uczył rozwodnika Dorna o tym ,że ma płacić alimenty ,rzeczywiście wybitne przykładni synowie Kościoła katolickiego. Inny świetny przykład to sprawa aborcji , kto używa rozumu daje wybór kobiecie , możesz urodzić kalekie dziecko albo możesz przerwać ciąże , wybór nalezy do ciebie , prawicowy talib mówi masz rodzić bezwzględu na wszystko ,na życie ,zdrowie itd.
Pewnie ,że Lasek działa w dobrej wierze. Na podstawie materiałów jakie posiada ustalił przyczyny katastrofy i żadna prokuratura i żaden Sąd nie kontestuje jego raporty .Jedynie grupa pieniaczy politycznych z PISu to robi mając w tym swój interes polityczny ,to jest jasne jak słońce.