AS82 napisał(a):

|
Ja pisze o tym ,że nie zgadzam się z tym żeby Kaczyński, Macierewicz czy Pawłowicz mówili kto jest patriotą a kto nie, bo ci ludzie nie są dla mnie żadnymi autorytetami ,żeby mogli o tym decydować i żeby byli od wyznaczania jakiś standardów moralnych. Patrząc na ich działalność i zachowanie to budzą we mnie raczej odrazę.
|
To sobie pomyliłeś tematy - w tym wątku o tym nie rozmawiamy. Inna sprawa - nieźle masz pod kopułą nasrane, skoro odrazy nie budzi w Tobie Palikot, Bęgowski (zboczuch i komuch w jednym) czy brązowe oczko Biedroń... Oni wyznaczają Tobie moralne standardy? Gratulacje!
AS82 napisał(a):

Uwierz ,że akurat w tym wątku za idiotę robicie wszyscy wy którzy uwierzyliście Macierewiczowi.
Może Miller i Lasek popełnili jakieś błędy w trakcie badań ,może im sie nie udało wszystkiego ustalić ,ale działają w dobrej wierze i nie robią ze swoich badań politycznego filmu sensacyjnego tak jak to robi Macierewicz ,który podał już od 2010r. ,10 różnych wersji i z żadną ,wraz ze swoimi specami, nie poszedł do prokuratury i sądu. A jak fachowcy byli proszeni o zeznania ,to "ani me ,ani be" zero konkretów , brak podania faktów i przyczyn na które by mieli dowody. Mocni tylko na spotkaniach ze swoimi wyborcami a takto "król jest nagi".
|
Jakich badań człowieku? Laskowi eksperci nie przeprowadzili badań, większość z nich nawet Smoleńska nie widziała. Jeden z tych ekspertów dorabia w salonach kosmetycznych pomagając ludziom w odchudzaniu - nie napisała tego w swoim artykuliku ta ....a z Wyborczej? Ciekawe ile "lol-i" byś tu wstawił, gdyby ktoś z zespołu Macierewicza "odchudzał" ludzi...
"Działają to w dobrej wierze" - nie rozśmieszaj mnie...
A wyjaśnili towarzysze z PO co miał oznaczać symbol Polski Walczącej na fb profilu bufetowej?