Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2013, 15:13
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja pisze o tym ,że nie zgadzam się z tym żeby Kaczyński, Macierewicz czy Pawłowicz mówili kto jest patriotą a kto nie, bo ci ludzie nie są dla mnie żadnymi autorytetami ,żeby mogli o tym decydować i żeby byli od wyznaczania jakiś standardów moralnych. Patrząc na ich działalność i zachowanie to budzą we mnie raczej odrazę.
To sobie pomyliłeś tematy - w tym wątku o tym nie rozmawiamy. Inna sprawa - nieźle masz pod kopułą nasrane, skoro odrazy nie budzi w Tobie Palikot, Bęgowski (zboczuch i komuch w jednym) czy brązowe oczko Biedroń... Oni wyznaczają Tobie moralne standardy? Gratulacje!

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Uwierz ,że akurat w tym wątku za idiotę robicie wszyscy wy którzy uwierzyliście Macierewiczowi.
Może Miller i Lasek popełnili jakieś błędy w trakcie badań ,może im sie nie udało wszystkiego ustalić ,ale działają w dobrej wierze i nie robią ze swoich badań politycznego filmu sensacyjnego tak jak to robi Macierewicz ,który podał już od 2010r. ,10 różnych wersji i z żadną ,wraz ze swoimi specami, nie poszedł do prokuratury i sądu. A jak fachowcy byli proszeni o zeznania ,to "ani me ,ani be" zero konkretów , brak podania faktów i przyczyn na które by mieli dowody. Mocni tylko na spotkaniach ze swoimi wyborcami a takto "król jest nagi".
Jakich badań człowieku? Laskowi eksperci nie przeprowadzili badań, większość z nich nawet Smoleńska nie widziała. Jeden z tych ekspertów dorabia w salonach kosmetycznych pomagając ludziom w odchudzaniu - nie napisała tego w swoim artykuliku ta ....a z Wyborczej? Ciekawe ile "lol-i" byś tu wstawił, gdyby ktoś z zespołu Macierewicza "odchudzał" ludzi...

"Działają to w dobrej wierze" - nie rozśmieszaj mnie...

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Powtarzasz propagandowe brednie i myślisz ze to na kimś zrobi wrazenie. Oczywiście komuchy najlepiej wiedzą co "tak na prawde myśli Kaczyński" W jak Warszawa prosty lemingu. W jak wykopać bufetową. W jak wielkie miasto... i tak dalej. Ale prostakom już propaganda wyjaśniła znaczenie litery W . A to że powstanie to to czego warszawiakom potrzeba to jasna sprawa, powstań i idź głosować, bo POwcy zostają w domu.
A wyjaśnili towarzysze z PO co miał oznaczać symbol Polski Walczącej na fb profilu bufetowej?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 28.09.2013 o godz. 15:26.
Odpowiedz cytując