Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2013, 14:37
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Nie jeden wychowanek powinien się od niego uczyć jak byc Wiślakiem.
Charlie ci właśnie odpisał dokładnie tym samym co miałem na myśli. Ma ich uczyć niesubordynacji? Olewania trenerów? Tak się zachowuje prawdziwy Wiślak? To mu się nie zdarzyło raz czy dwa, a nawet nie trzy. Cały twój post to jeden wielki żart, 'rzeczowe określenie swojego osądu' to wg ciebie 2 akapity sugerowania że jestem piknikiem i ubodły mnie słowa Małego, mimo że nawet słowa o tym nie napisałem. Z tego wyłania mi się tylko taki obraz twojej osoby...

Jak mam bardziej rzeczowo wyrazić swój pogląd? Napisałem że jest piłkarsko zdecydowanie zbyt mierny na miano 'legendy' - i co, teraz żeby było to bardziej wg. ciebie 'rzeczowe' mam rozkładać jego umiejętności na czynniki pierwsze i zrobić na ten temat elaborat?
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 27.09.2013 o godz. 14:43.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując