Dariook napisał(a):

|
Nie jeden wychowanek powinien się od niego uczyć jak byc Wiślakiem.
|
Charlie ci właśnie odpisał dokładnie tym samym co miałem na myśli. Ma ich uczyć niesubordynacji? Olewania trenerów? Tak się zachowuje prawdziwy Wiślak? To mu się nie zdarzyło raz czy dwa, a nawet nie trzy. Cały twój post to jeden wielki żart, 'rzeczowe określenie swojego osądu' to wg ciebie 2 akapity sugerowania że jestem piknikiem i ubodły mnie słowa Małego, mimo że nawet słowa o tym nie napisałem. Z tego wyłania mi się tylko
taki obraz twojej osoby...
Jak mam bardziej rzeczowo wyrazić swój pogląd? Napisałem że jest piłkarsko zdecydowanie zbyt mierny na miano 'legendy' - i co, teraz żeby było to bardziej wg. ciebie 'rzeczowe' mam rozkładać jego umiejętności na czynniki pierwsze i zrobić na ten temat elaborat?
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"