Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2013, 19:48
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie znam się na tym i nie mnie oceniać kto jak wykonał swoją pracę. Wiem natomiast, że komisja ustaliła ostateczne wnioski nie mając wykonanych do końca kilku istotnych zadań, a Binienda sformułował wnioski ze swoich badań nie mając dostępu do odpowiednich danych. Niech eksperci ocenią kto zrobił większą fuszerkę.
Dane odnośnie skrzydła ma z instrukcji Tupolewa (prosił o dane szczegółowe - bez odpowiedzi), natomiast dane odnośnie drewna są raczej ogólnodostępne. Wielokrotnie podczas symulacji "osłabiał" skrzydło a także "zwiększał wytrzymałość" drzewa. Nikt badań nie podważył a Lasek ze swoimi ekspertami zamiast zrobić swoje badania wolą puszczać w obieg bajki o braku kompetencji Biniendy...

Komisja Millera ustaliła ostateczne wnioski nie "nie mając wykonanych do końca kilku istotnych zadań" a w ogóle nie wykonując zadań...

AS82 napisał(a):Wyświetl post
OK to napisz tylko czy jak jest mgła to zamykają lotnisko w Balicach ? Tak czy nie ?
Tak, zamykają - po co naukowcy, AS rozwikłał zagadkę...

Ty wiesz w ogóle co to jest próbne podejście i lądowanie we mgle? Wiesz ile czynników może spowodować katastrofę? Ręce mi opadają jak czytam takich gamoni.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 26.09.2013 o godz. 20:01.
Odpowiedz cytując