domin_czyzyny napisał(a):

|
A pamietam jak kiedys takze i Ty byles wielkim przeciwnikiem powrotu Brozka do Wisly...pamietasz?
|
Kiedy?
Cytaty prosze.
Oto kilka moich losowych postów. Nie żebym coś miał do udowodnienia, bo ja z kwiatka na kwiatek nie skaczę... jednak skoro pijesz do mnie, to masz.
Dariook napisał(a):

22.07.2013, 04:06
Ostatnio mieliśmy przyjemność obcowania z trójką napadziorów i to co zobaczyłem mi osobiście wystarczy. Jak wspominałem wcześniej, Wisła była w ciągłym kontakcie z Brożkiem jednak możliwe fiasko było tak duże, że oficjqalnie wypierano się jakiegokolwiek zainteresowania jego osobą.
Po cichy też liczono na kogoś z łapanki, bo po co płacić Pawłowi takie pieniądze jakie by otrzymał w Lechii czy Białymstoku jeśli za połowę ceny podobno miało się udac, niestety tak się nie stało i się zjebało.
Widac że ktoś w końcu poszedł po rozum do głowy, jednak znając możliwości negocjacyjne J.B to powrót Brozia wcale nie jest taki oczywisty. Cieszy to że jest cierpliwy i nie kombinuje na boku, bo chyba oczywiste że na brak zainteresowania w Polsce by nie narzekał.
Czy to dobry wybór? Hmm A czy przystoi mieć wątpliwości? Chłopak całą seniorską karierę związany z Białą Gwiazdą, nasz najlepszy napastnik ostatnich lat... czy czegoś potrzeba więcej?
Cechą Wielkich klubów jest to,że pamiętają o swoich zasłużonych piłkarzach. Nie boją się wyciągnąc rękę, jest to naturalny odruch, dlatego też chcę by mój klub był Wielki!
Dla Wisły i jej kibiców Paweł to nie ten z Turcji, Szkocji czy Hiszpanii ale ten z R22, kiler...Kraków jest doskonałym miejscem na to by ponownie się kibicom przypomnieć.
Wisła to jego dom.
|
www.wislakrakow.com/forum/showpost.php?p=1323812&postcount=65365
Cytat:
23.07.2013, 08:30
Przyście Brożka to najlepsze co się mogło przydarzyć. Cieszcie się że nie poznaliście nazwiska kontrkandydata, lepiej dla was zapewniam.
Kolejny gość który jest przykładem dla innych młodych że można coś osiągnąć. Nie żeby karierę zawrotną robić bo Polacy są leniwi i słąbi ale przede wszystkim osiągnąć przyjemność poznania świata, ludzi , kibicow i wiekszych klubów. Któż nie marzy zagrać w Celticu, nawet raz...
Również taki wyjazd pozwala Zarobić klubowi i piłkarzowi fajne pieniążki, które na zakończenie kariery pozwolą na granie tam gdzie się chce a nie gdzie sie musi.
A że z naszej młodziezy delikatnie mówiąc mąki nie będzie, jedyną szansą jest wzmocnienie tak druzyny by bylo o niej słychac. Wtedy naiwny frajer sie zawsze znajdzie, pozostanie tylko gonić...
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=1347
Cytat:
11.08.2012, 13:05
To ja sie zapytam, kto w takim razie tej atmosfery wtedy nie psol?
Jesli Brozek chce sie odbudowac I na powaznie mysli o uprawianiu dyscypliny na mistrzowskim poziomie to innej opcji niz Wisla dla niego nie ma.
Jestem przčkonany ze poradzi sobie bardzo dobrze I jesli damy mu szanse to odwdzieczy nam sie z nawiazka.
Genkova nakryje on poprostu czapa tak jak to robil wczesniej z blugarem Biton. Obecnie Cwetan moze sie czuc na swojej pozycjii niezagrozony a to nic dobrego.
Konkurencja w postaci Pawla wszystkim napastnikom tylko sič przysluzy , a dzieki zdobytemu dowiadczeniu podniesie on wartosc naszej papierowej druzyny.
Tylko czy do nas trafi? Mozna zaryzykowac stwierdzeniem ze tak.
Jesli wczesniej istnial temat powrotu Pawla pod Wawel, to smialo mozna powiedziec ze gora daje zielne I nie powinno byc niespodzianek. Jedynym problemem sa pieniadze jednak licze na ustepstwa kazdej ze stron I pomyslne dopiecie transferu..
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=59747
Cytat:
01.06.2013, 11:30
Nawet po 40-ce, trzech zawałach i chemioterapii , Brożek będzie głównym pretendentem do korony króla strzelców.
|
www.wislakrakow.com/forum/showpost.php?p=1315461&postcount=8529
Cytat:
03.04.2013, 23:49
Napewno jest lepszy od Sikorskiego.
A czy od Genkova? Inna liga, inny poziom, inna konkurencja wiec trudno powiedziec. Jednak jesli chodzi o odbudowe formy to Wisla jest dla Brozka idealna.
Cvetanowi polecam Lokomotiv.
.
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=8415