Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2013, 10:37
Ale kto znieważa? zorganizował sobie chłopina mecz we własnym gronie. Tak jak Ty byś organizował urodziny i oczekiwał od kuzyna, że Ci je w całości zafunduje.
Kibice Jagi też go znieważyli? przecież mu meczu nie zorganizowali!
A co do samego Frankowskiego to każdy ma swoje zdanie na ten temat. Jedni uważają go za legendą, drudzy za szczura.
Ja jestem z grona osób która go uważa za zasłużonego piłkarza, który brzydko się zachował, w momencie kiedy kibice Wisły najbardziej go potrzebowali - jako kapitana zespołu. Oczywiście za legendę nigdy go nie będę uważał, za taki manewr jaki odjebał przy odejściu dostałby "karnego kutasa" od chociażby Reymana, który jest niekwestionowaną legendą i trudno, żeby obok niego stał Frankowski. Reyman nie po to wraz z przyjaciółki wylewał poty bohatersko walcząc o przeżycie klubu, żeby po 80 latach Frankowski niczym panienka się obraził po porażce z PAO i zostawił zespół będąc do chuja KAPITANEM zespołu. Na prawdę.. bramki, mecze to nie wszystko by stać się legendą. Ważne jest wnętrze człowieka i to jak się zachowuje w najbardziej krytycznych momentach. Wtedy poznaje się charakter gościa.
Zamiast wydawać pieniądze na takie coś, niech one zostaną przeznaczone na budowę pomnika Reymana.

Na temat Franka już wystarczająco zostało napisane.. jedni i drudzy się nawzajem nie przekonają. I nie ma sensu chyba..
Ostatnio edytowane przez element : 24.09.2013 o godz. 10:43.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując