Drozd napisał(a):

Jak to jakiej? Że Chavez na boisku to na 90% czerwień. To samo dotykało Sobola i Głowę w kadrze. A popierane było jedną sytuacją. Wiesz już jaka propaganda? Nalepa zderzył się glową z Głową będąc twarzą do własnej bramki. Taki stoper to na 90% jakiś babol. Niech gra i sie uczy ale nie na tak ważnej pozycji, albo nie w takich meczach jak derby.
Chavez może zagrać tylko na stoperze bo nigdzie indziej nie potrafi, a gdzie go porównywałem do Bunozy to nie mam zielonego pojęcia .
ps. Druga liga hiszpańska jest ze dwie klasy lepsza niż nasza ....klasa.
|
To
Dariook go tak porównał więc to mój błąd
Co do Chaveza to każdy z nas ma swoje zdanie i tyle.
Uzupełnię tylko o to że moje własne poglądy na temat gry Chaveza ( pisze o tym już nie pierwszy raz) to nie propaganda czy jak to tam sobie nazywasz. Przykłady Sobola czy Głowy są tym bardziej bez sensu bo wrzucając to do dyskusji o brakach w grze Chaveza traktujesz to jako przykład tylko na co

Ja pamiętam czasy gry Zielińskiego i media które zawsze za jego błędy winiły partnerów którzy z nim grali..
Problemem nie jest nagonka na Chaveza tylko brak umiejętności gry w piłke przez tego piłkarza, brak zwrotności, brak techniki, brak jego szybkości i brak umiejętnego wykorzystania przez niego jego jedynego atutu czyli siły, do tego dochodzą braki w psychice m.in. rok 2010 i faul na Kuświku. Te wszystki braki uniemożliwiają mu grę w lepszej lidze pomoimo tego że jest reprezentantem swojego kraju...
I jeszecze jedno bronisz go a to co zrobił z Jagą pokazuje że jest totalnie bezmyślny. Idąc tymi wyprostowanymi czarnymi kikutami na gracza Jagi przy obecnych przepisach miał świadomość tego że albo nie trafi w piłke i wyleci z boiska albo trafi a i tak bedzie wolny, a Jaga bedzie miała bardzo dogodną sytuacje do zdobycia bramki.
Fajnie że to inteligentna osoba szkoda ze nie pokazuje tego w swojej grze na boisku.