Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 16:50
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Kto i jakiej propagandzie ulega
Dałem przykład na to co Chavez potrafi nie mam czasu na wyszukiwanie tego jak grał w poszczególnych meczach. Tak jak napisałem grał wslizgiem jak profesor w tym momencie jego obecność na boisku grozi karnym,czerwienią albo niebezpiecznym rzutem wolnym dla przeciwnika.
Wole oglądać Nalepe bo przynajmniej są szanse że zbierze doświadczenie i coś z niego będziemy mieli, wiekszy czy mniejszy zysk. Z Chaveza Wisla juz nie bedzie nic miała.. on też już pięknie dziękował za możliwość przeprowadzki do Meksyku. Przypomne że zanim do nas trafił nie udało mu się zaczepić w 2 lidze hiszpańskiej. Tyle klubów go obserwowało ciekawe dlaczego nikt go nie kupuje..
Bo to bokser a nie piłkarz.

Swoją drogą porównałeś go z Bunozą to mi wystarcza żeby zakończyć z Tobą dyskusje. A na przyszłość proponuje otworzyć oczy wejść do realnego świata a nie wyrzucać innym podatność na wyimaginowane przez Ciebie propagandy...

Ps. Głowacki ma swoją pozycje na której spisuje się znakomicie, lepiej znajdz pozycje na której Chavez jest w stanie w aktualnej formie zagrać..
Jak to jakiej? Że Chavez na boisku to na 90% czerwień. To samo dotykało Sobola i Głowę w kadrze. A popierane było jedną sytuacją. Wiesz już jaka propaganda? Nalepa zderzył się glową z Głową będąc twarzą do własnej bramki. Taki stoper to na 90% jakiś babol. Niech gra i sie uczy ale nie na tak ważnej pozycji, albo nie w takich meczach jak derby.

Chavez może zagrać tylko na stoperze bo nigdzie indziej nie potrafi, a gdzie go porównywałem do Bunozy to nie mam zielonego pojęcia .

ps. Druga liga hiszpańska jest ze dwie klasy lepsza niż nasza ....klasa.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując