Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 15:26
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie ślepo zakochany tylko obiektywny. Nie wymagam od niego rąbanki czy rajdów po skrzydle tylko mądrego rozegrania jak ma piłkę i dobrego ustawienia w obronie. Po przerwie Małecki był od niego dwa razy słabszy, to samo Chrapek. Ogólnie gra była na alibi i nikt nie zasługuje na pozytywną ocenę, poza Głowackim i Bunozą. Jednak najmodniej pojechać po Boguskim i czym kto bardziej bez pojęcia tym chętniej sobie używa. A epitety które się pojawiają zasługują na reprymendę ze strony odpowiedzialnych za poziom dyskusji. Niestety cisza...

Gdyby Boguski tak podał jak Małecki do Brożka, to niektórzy chyba by się zapluli
Tak tylko Ty jesteś obiektywy , reszta się nie zna i wszyscy się uwzięli na biednego Rafała , nie wiedzieć czemu . Tylko powiedz mi , dlaczego go tak ciągle zapalczywie bronisz ? pytam jeszcze raz - rodzina ?

Bez dłuższego rozpisywania się . Boguski zagrał dobrą 1 połowę . To były na pewno jego najlepsze 45 minut od dawna . Natomiast za 2 tak jak i na całą naszą ofensywę ( no może poza Brożkiem ) należy ochrzanić po całości .

Nie zmieniam jednak mojej całościowej oceny tego zawodnika . Boguski gra, bo nie ma w tej chwili lepszych zawodników w rezerwie. Po całości zawodzi mnie Sarki , który będąc w formie powinien grać od początku na jego pozycji , ale z takim zaangażowaniem....
Odpowiedz cytując