Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 15:08
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że będziesz bronił swojego pracodawcy do końca. Najlepiej zmienić temat Nawet nie wiem czy jest sens odpowiadać na takie trollowanie aparatczyka partyjnego.

Jeśli rzeczywiście tak jest z tymi mandatami w Warszawie to nie jest to normalne. Niestety w naszym państwie rządzonym przez lewicę takie sytuacje to nic nowego. Już od dawna mówi się, że policja łapie tyle, a tyle ludzi, żeby wypełnić limit itd.

PS. chciałbym też zaznaczyć od razu dla tych którzy nie śledzą tego tematu na bieżąco, że nie jestem zwolennikiem POPISu. Piszę na wszelki wypadek, bo już się zdażało, że jak skrytykuje którąś z nich to robią ze mnie zwolennika drugiej.
A kto ci powiedział że będziesz sobie wybierał tematy? Imputujesz, że za PiS ludzie byliby skazywani tak jak teraz i ja mam tłumaczyć że tak by nie było? Chyba zwariowałeś. Takiemu jak ty nie przetłumaczysz bo jak już dało się zauważyć standardowa odpowiedź " beeeee" się nie zmienia.

Natomiast zaskakująco uporczywie unikasz tematu nie z przed 10 lat, a najaktualniejszego z możliwych o którym wspomniał BB. Nie interesuje cię? Czy byłbyś zmuszony kolejny raz użyć sparciałego "za PiS byłoby tak samo"

No tak, jest jeszcze "Jeżeli rzeczywiście tak jest z tymi mandatami w Warszawie" czyli podważenie wiarygodności, a potem rozmywanie "takie sytuacje to nic nowego" . I kto tu jest aparatczykiem hehehe

No i nic dziwnego że nie jesteś zwolennikiem po pisu żaden komuch nie był czy to POwski czy SLDowski czy UPRowski. Celem Twoim i tobie podobnych jest jedno, żeby nic się nie zmieniło i koryto pozostało w łapach tych którzy między PiS i nocną zmianą nie widzą żadnej różnicy. Ale jesteś słaby i nic z tego nie wyjdzie.

sambo napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi na to, że to jest tylko przeciwny wektor - czyli, że skoro platformersi zrobią wszystko, żeby PIS nie rządził, to druga strona barykady zrobi wszystko, żeby rządził. A ta chęć wyzwala nawet wiarę w naprzyrodzone przymioty Jarosława i wręcz przymioty pozwalające nazwać go świętym już za życia
Może tak to wygląda, ale jak może wyglądać inaczej. Jarek od sześciu lat nie ma wpływu na nic a bezustannie jest krytykowany za to co na pewno by zrobił. Jedyny sposób żeby sprawdzić to dać mu większość i ew wtedy krytykować i rozliczać. To przecież oczywiste.

Niestety komuchy wiedzą że jak ludzie raz poczują że nie musi być tak jak przez ostatnie 20 lat to już nie będzie się dało Polski doić jak do tej pory. Dlatego robią wszystko żeby czasem Jarek wpływu na Polskę nie zyskał.

Wsparcie dla PiS nie ma nic wspólnego ze stosunkiem do Jarka, teraz już nawet ci którzy Jarka nie trawią widzą że wygrana PiS to jedyna szansa.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.09.2013 o godz. 15:23.
Hej Nasz TS !!