Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 12:43
Obiektywnie: remis szczęśliwy. Tak typowałem ale po pierwszej połowie nic na to nie wskazywało. Po kilkunastu minutach przewagi Cracovii Wisła opanowała sytuację i prowadziła grę. Wpadła bramka a druga blisko.
Co się stało w drugiej połowie
Nie wiem. Typuje wg prawdopodobieństwa ...
1. Znany syndrom Wisły " Jesteśmy lepsi mamy to wygrane" bez wysiłku.
2. Coraz słabsza 2 linia w oczach gasnący Boguś, Mały i Chrapek mało efektywny przez cały mecz Garguła
3. Jakaś ostra rozmowa w szatni Cracovii
4. Swoje zrobiła kontuzja Jovanovica .. Nalepa nie rozumiał się Głową tak jak Jova .. nie dziwne

Miśkiewicz - 5 - 2 sytuacje z cyklu podanie do Miśka na nogę = horror. Po ostatnich meczach chynba uwierzył że na grę nogami nie musi uważać. Swoja drogą dlaczego dostaje tyle podań od obrońców ? 2 groźne strzały wybronił . Przy bramce bez szans.
Burliga - 4 - Błąd przy bramce. W jedynej dobrej akcji w 2 połowie nie zachował zimnej krwi i walną na siłę wzdłuż bramki
Głowacki - 6 - Dwa błędy do spółki z Nalepą ale formy nie stracił
Jovanović - 6 - Kontuzja wygląda wg mnie na 2-3 tygodnie leczenia ... źle *
Nalepa - 4 - No kilka błędów ale brak doświadczenia musiał wyjść gdy trzeba było wejść na 30 minut na przeciwnika "na fali" ...
Bunoza - 7 - im dalej w mecz tym lepiej - odwrotnie niż pozostali (poza Stiepą)
Stjepanović - 7,5 - najlepszy zawodnik Wisły , najlepszy mecz w sezonie, pod koniec tradycyjnie strata - co obniżyło ocenę
Chrapek - 5 - potencjał widać prawie w każdym kontakcie ale w praktyce nie za wiele wychodzi ....
Boguski - 4,5 - pierwsza połowa ok, w drugiej miałem wrażenie że już nie ma sił ... ale może Smuda z bliska widział lepiej ...
Garguła- 5 - dobre stałe fragmenty
Małecki - 5 - dobra pierwsza połowa .. w drugiej ... zapomniał chyba wejść na boisko ?
Guerrier - 6 - szybkość na plus .. panowanie nad piłką na minus ... drugi Sarki
Brożek - 7,5 - naprawdę dobry w pierwszej połowie ... w drugiej połowie już nie miał z kim pograć ..

Następny mecz będzie kryzysowy (kartki i kontuzja Jovanovica)... teraz zobaczymy jak sobie poradzi Smuda ....

* byłem optymistą ... nie 2-3 tygodnie ... ale miesiąc: http://www.90minut.pl/news/220/news2...l-miesien.html
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.09.2013 o godz. 13:34.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując