Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 10:41
Nalepa wyglądał jak trampkarz więc pewnie jak na taki poziom nie zagrał tragicznie. Te podania na uwolnienie do Miśkiewicza tylko potwierdzają to czego poza młodym wiekiem nie ma.

Bunoza? To co gra teraz jest jego szczytem możliwości, na chłodno dla mnie on szału nie robi. Ot poprostu trafia z wśiizgami i nie daje się przepchać, dlatego daje wrażenie solidności w destrukcji.

Ktoś tam boi się kartek Chaveza...a jak dla mnie Bunoza to młodsza kopia właśnie Chaveza. Identyczny taran, grający na pograniczu ryzyka spowodowania 11 z tą przewagą że czasami taranuje tez w ofensywie.

Stawiam kratę piwa że jeszcze w tej rundzi Bunoza walnie zajebie nam bramę, zrobi jedenastkę i zaliczy czerwień.
Życzę sobie przegrać, bo to że Bunoza po trzech latach wygląda w końcu jak piłkarz mi nie umyka. Fajnie że można wkońcu powiedzieć że coś tam potrafi i drużyna korzysta na tym kontrakcie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 22.09.2013 o godz. 10:49.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując