Gwiaździsty napisał(a):

|
Wku...enie po meczu jeszcze mnie nie opuściło a w pewnym momencie wzrosło po pomeczowych wypowiedziach Smudy i Burligi. Oboje nie wiedzą co się stało, że w drugiej połowie "grali" jak grali a to przecież jasne, że to wróżka Miniratka ich zaczarowała.
|
Bo trudno sie przyznać, że się spieprzyło wygrany mecz, do przerwy Miśkiewicz plażował, mimo że parchy miały pianę na pyskach. Przed meczem mówiłem, że to będzie test i niestety z konsekwencji pała. Zamiast tak jak do przerwy mając piłkę starać sie strzelić kolejną bramkę to zaczęliśmy grać na utrzymanie i zapłaciliśmy za to cenę. Całe szczęście nie najwyższą. Oby to doświadczenie zaprocentowało
arti napisał(a):

@Drozd
Bunoza nie zagra z Lechią.
Też myślę, że para stoperów to powinien być Głowa z Chavezem, Stolarski na prawej, Burliga, a może Fryc na lewej. Donald to dla mnie kompletna niewiadoma - może lepiej na początek niech gra tak po 15-20 minut.
|
No tak, nie pomyślałem o kartkach.
Donald zaprezentował szybkość z sawanny, w lidze nikt go nie dogoni w dodatku ma długą nogę wykorzystania której powinien nauczyć go Kosowski

. Faktycznie wpuszczanie go na obronę w sytuacji gdy nie ma pewności czy wie co to jest spalony to ryzyko.