Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 08:23
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Wku...enie po meczu jeszcze mnie nie opuściło a w pewnym momencie wzrosło po pomeczowych wypowiedziach Smudy i Burligi. Oboje nie wiedzą co się stało, że w drugiej połowie "grali" jak grali a to przecież jasne, że to wróżka Miniratka ich zaczarowała.
Bo trudno sie przyznać, że się spieprzyło wygrany mecz, do przerwy Miśkiewicz plażował, mimo że parchy miały pianę na pyskach. Przed meczem mówiłem, że to będzie test i niestety z konsekwencji pała. Zamiast tak jak do przerwy mając piłkę starać sie strzelić kolejną bramkę to zaczęliśmy grać na utrzymanie i zapłaciliśmy za to cenę. Całe szczęście nie najwyższą. Oby to doświadczenie zaprocentowało

arti napisał(a):Wyświetl post
@Drozd
Bunoza nie zagra z Lechią.
Też myślę, że para stoperów to powinien być Głowa z Chavezem, Stolarski na prawej, Burliga, a może Fryc na lewej. Donald to dla mnie kompletna niewiadoma - może lepiej na początek niech gra tak po 15-20 minut.
No tak, nie pomyślałem o kartkach.

Donald zaprezentował szybkość z sawanny, w lidze nikt go nie dogoni w dodatku ma długą nogę wykorzystania której powinien nauczyć go Kosowski . Faktycznie wpuszczanie go na obronę w sytuacji gdy nie ma pewności czy wie co to jest spalony to ryzyko.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.09.2013 o godz. 09:13.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując