AS82 napisał(a):

Grodzka w przeciwieństwie do Macierewicza nie kłamie bez zmrużenia okiem od 3 lat ,na grobach ofiar nie uprawia cynicznie polityki także w porównaniu z Macierewiczem porządna z niej babka
|
To co Ty tu jeszcze chłopie robisz?

PS. Facet (kobieta), który przez wiele lat oszukiwał swoją rodzinę i żonę....tak, tak, wzór cnót i prawdomówności...
AS82 napisał(a):

|
PS Pisowskie kłamstwa zaczynają powoli wychodzić na jaw ,także mam nadzieję że na ostatniej prostej się PISowcy wy*ebią na tym Smoleńsku.
|
I na tym już może zakończ swoje "mundre" przemyślenia w tym temacie. Zero argumentów i samodzielnego myślenia, w każdym zdaniu "pisowskie kłamstwa", "taniec na grobach", Macierewicz, "cyrk", propaganda smoleńska. Oczywiście bez żadanego uzasadnienia....Mocno zaleciało Niesiołowskim

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"