AS82 napisał(a):

Nie wiem skąd u was takie dobre nastroje , gdyż to wy robicie za marionetki w teatrze lalek u Antoniego już od 3 lat . Antoni porusza jakimś sznureczkiem ,a wy tańczycie jak wam zagra i jeszcze nazywacie to "samodzielnym myśleniem" Napisał bym jeszcze raz parafrazując klasyka "Nie idzcie ta drogą" i nie wierzcie Antoniemu ,ale tak jak pisałem w pierwszym akapicie jesteście tak zaślepieni jego propagandą ,że wiem ,że to nic nie da.
PS Sorry coś sie popierdzieło przy edycji i sie tak ta odpowiedz ukazała , nie chce mi sie tego przepisywać ani poprawiać. Odpowiedzi zaznaczyłem kursywą
|
Nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie, nie odniosłeś się w żaden sposób do moich argumentów.
Rozumiem, że odpuszasz walkowerem....Nie jestem zaskoczony....
Teksty w stylu:"robicie za marionetki w teatrze lalek u Antoniego już od 3 lat" pozostaw sobie na forum Onetu lub Nie, tam jest odpowiedni klimat i poziom dla takich wyznań.
PS. Jest coś takiego jak edycja postu, czyżby oświecony i nowoczesny zwolennik Palikota nie był w stanie pokonać trudów piętrzonych przez podły i zapewne pisowski skrypt forum?

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"