Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2013, 16:46
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
To jest faktycznie argument nie do obalenia....Szacun

Tylko osoba zaślepiona ,po tych wszystkich wrzutkach , o wybuchających bombach,rozpylanym helu, przyciaganiu magnesem ,dobijaniu rannych, trotylu ,zamachach ,może jeszcze wierzyć Macierewiczowi ,każdy rozsądny człowiek już dawno przestał tego słuchać.

Poproszę o konkretny cytat z zeznań, że swoje wnioski dotyczące deformacji kawałka samolotu popierał faktem, że widział wybuchające stodoły. Zeznania były linkowane. Czekam.

Znowu kluczysz. On nie mówił ,że jego badania nad kawałkiem samolotu były związane z wybuchającymi stodołami . On mówił , o wybuchających stodołach jako o dowodzie ,że ma pojęcie o eksplozjach i ,że na podstawie tego że widział wybuchające stodoły jest w tej kwestii wybitnym specem i fachurą . Troche mu to nie wyszło...

Zadam jeszcze raz pytanie: czytałeś te zeznania, czy nadal opierasz się na kondensacie Kublikowej dla mediotów? Z zeznań nic takiego nie wynika.

Czytałem , i nie ma tam żadnych dowodów ,dokładnych danych mówiących o wybuchach czy zamachu ,są tylko domysły typu że bomba mogła być w gaśnicy...

Dostałeś na tacy konkretne specjalizacje tych naukowców oraz czym się zajmowali przy badaniu katastrofy smoleńskiej. Okazuje się, że zajmowali się tym na czym się znają.
Na jakiej podstawie oceniłeś więc, że Ci profesorowie okazali się dyletantami? Bo jeden z nich zeznał że widział w młodości wybuchające stodoły?
Jeśli wybuchająca stodoła ma być argumentem na to ,że ktoś jest kompetentny do tego czy w samolocie był wybuch ,to jest zwykle dyletanctwo , gdzie stodoła a gdzie samolot ?

Słyszał kolega o Politkowskiej, Litwinience, Markiełowie, Baburowej, Estemirowej? O Kursku, zamachach bombowych w 1999 (Riazań). To nie rusofobia - to realizm. Tylko kompletny idiota może uważać, że Rosja jest państwem demokratycznym, oazą wolności i państwem prawa.

To nie chodzi o to jaka jest Rosja ,tylko o bezstronność naukowców ,którzy do sprawy powinni podejść rzetelnie i skupić się na samych faktach i jak mówił "myślący samodzielnie" Drozd empirycznie to zbadać. Jeśli ktoś mówi ,że nie był w Smoleńsku bo "Rosja to bandycki kraj" ,to od razu widać ,że mamy do czynienia nie z niezależnym naukowcem , tylko z aktorem z PISowskiej menażerii Antka Maciereiwcza.

Jakże to, przecież w ostatnim wpisie stwierdziłeś, że to ludzie od prezydenta powinni byli sprawdzić prognozę i przełożyć lot? Nie widzisz hipokryzji w swoich wypowiedziach?

Powinien to sprawdzić ten kto za to odpowiadał. Z błędów powinny zostać wyciągniete wnioski na przyszłość ,a nie rozgrywana z tego powodu brutalna gra poliityczna i zwalanie winy i przypisywanie najgorszych intencji.

Tylko raz powiadasz? Mam Ci tu przypomnieć wypowiedzi z kilku miesięcy po katastrofie i wykorzystywanie tej katastrofy i żałoby do jechania po Kaczyńskim i to zanim jeszcze został powołany Zespół Parlamentarny? Strasznie słabą pamięć masz jak widzę....
Może kolejna wypowiedź dla przypomnienia, tamta była z 15 lipca 2010 r., ta jest jeszcze wcześniejsza::

Czy po powyższym, potwierdzisz że Palikot - czyli ten, co " bezpodstawnie wyzywa ludzi od morderców i że mają krew na rękach." to "Kawał kanalii i s....y*yna"?

Już ci mówiłem ,że nie potwierdzam ,bo Palikot sobie nie wymyślił jakiegoś zamachu i nie używa wypadku lotniczego do obmawiania konkurencji politycznej ,w przeciwienstwie do Kaczyńskiego i Macierewicza

Dobra, nie manipuluj i daj cytat, że Kaczyński powiedział o Komorowskim, że ma krew na rękach. Obstawiam, że w swym zaślepieniu i nienawiści do Kaczora, przypisujesz mu już nawet wypowiedzi Palikota.

Mówił ,że Komorowski ma krew na rękach ,bo podobno przed samą katastrofą była możliwość ,że 2 czy 3 osoby które leciały samolotem ,mogły dzień wcześniej jechać do Smoleńska pociągiem (w domyśle uniknąć katastrofy),ale Komorowski jako Marszałek nie wydał takiej zgody czy coś. Czyli wg Kaczyńskiego w prostej linii okazał się osobą która ma krew na rękach...

Gdyby chłopina pisał sam do siebie na zamkniętym blogu, to nawet bym nie próbował dyskutować. Ale że facet rozgłasza te głupoty na forum publicznym, i to na dodatek wislackim, to nie mogę wobec tego przejść obojętnie
Nie wiem skąd u was takie dobre nastroje , gdyż to wy robicie za marionetki w teatrze lalek u Antoniego już od 3 lat . Antoni porusza jakimś sznureczkiem ,a wy tańczycie jak wam zagra i jeszcze nazywacie to "samodzielnym myśleniem" Napisał bym jeszcze raz parafrazując klasyka "Nie idzcie ta drogą" i nie wierzcie Antoniemu ,ale tak jak pisałem w pierwszym akapicie jesteście tak zaślepieni jego propagandą ,że wiem ,że to nic nie da.

PS Sorry coś sie popierdzieło przy edycji i sie tak ta odpowiedz ukazała , nie chce mi sie tego przepisywać ani poprawiać. Odpowiedzi zaznaczyłem kursywą
Ostatnio edytowane przez AS82 : 19.09.2013 o godz. 16:49.
Odpowiedz cytując