AS82 napisał(a):

|
Wiem ,ze jestem na straconej pozycji ,bo ty poparłeś wersje Antoniego i kurczowo sie jej trzymasz.
|
To jest faktycznie argument nie do obalenia....Szacun
AS82 napisał(a):

|
Nie zmieniaj tematu , nikt nie mówi o opracowaniu naukowym jakiegoś kawałka blachy (rzeczywiście wspaniały dowód) ,tylko o tym co zeznawał na przesłuchaniach ,a mówił ,że swoje wnioski popierał faktem ,że widział wybuchające stodoły .
|
Poproszę o konkretny cytat z zeznań, że swoje wnioski dotyczące deformacji kawałka samolotu popierał faktem, że widział wybuchające stodoły. Zeznania były linkowane. Czekam.
AS82 napisał(a):

|
W referatach można sobie pisać co się chce , a jak mieli zeznawać pod przysięgą to się w sumie okazało ,że tak za bardzo to my nic nie wiemy , nie jesteśmy pewni ,nie mamy wglądu do badań . Tyle zostało z tych ich wczesniejszych teorii i badań.
|
Zadam jeszcze raz pytanie: czytałeś te zeznania, czy nadal opierasz się na kondensacie Kublikowej dla mediotów? Z zeznań nic takiego nie wynika.
AS82 napisał(a):

|
Jak ktoś jest znawcą w jednej dziedzinie to nie znaczy ,że nie może być dyletantem w innej. Ci wybitni naukowcy może mają jakieś swoje ścisłe specjalizacje ale jeżeli chodzi o wyjaśnianie katastrofy smoleńskiej okazali sie zwykłymi dyletantami.
|
Dostałeś na tacy konkretne specjalizacje tych naukowców oraz czym się zajmowali przy badaniu katastrofy smoleńskiej.
Okazuje się, że zajmowali się tym na czym się znają.
Na jakiej podstawie oceniłeś więc, że Ci profesorowie okazali się dyletantami? Bo jeden z nich zeznał że widział w młodości wybuchające stodoły?
AS82 napisał(a):

To samo Binienda który mówił że do Rosji nie poleci bo by go zabili Typowa mentalność pisowska , rusofobów z góry już wiadomo o co chodzi i kto jest winny,wstretni Ruscy.
|
Słyszał kolega o Politkowskiej, Litwinience, Markiełowie, Baburowej, Estemirowej? O Kursku, zamachach bombowych w 1999 (Riazań). To nie rusofobia - to realizm. Tylko kompletny idiota może uważać, że Rosja jest państwem demokratycznym, oazą wolności i państwem prawa.
AS82 napisał(a):

|
Temat prognozy pogody , kto za co byl odpowiedzialny już pozostawiam odpowiednim służbom które za to byly odpowiedzialne .Chyba że ty sie chcesz doszukiwać w tym jakiś spiskow ,że to kancelaria Tuska była odpowiedzialna i go chciała zabic ,to ja sie w takie dyskusje już bawił nie bede,szkoda mi zdrowia na to.
|
Jakże to, przecież w ostatnim wpisie stwierdziłeś, że to ludzie od prezydenta powinni byli sprawdzić prognozę i przełożyć lot? Nie widzisz hipokryzji w swoich wypowiedziach?
AS82 napisał(a):

|
Różnica między Palikotem a Kaczyńskim jest taka ,ze ten to powiedział raz ,widać takie miał zdanie, i nigdy później nie wykorzystywał tego do prowadzenia bieżącej ,natomiast Kaczyński z katastrofy smoleńskiej zrobił temat przewodni swojej działalności politycznej.
|
Tylko raz powiadasz? Mam Ci tu przypomnieć wypowiedzi z kilku miesięcy po katastrofie i wykorzystywanie tej katastrofy i żałoby do jechania po Kaczyńskim i to zanim jeszcze został powołany Zespół Parlamentarny? Strasznie słabą pamięć masz jak widzę....
Może kolejna wypowiedź dla przypomnienia, tamta była z 15 lipca 2010 r., ta jest jeszcze wcześniejsza::
Czy po powyższym, potwierdzisz że Palikot - czyli ten, co " bezpodstawnie wyzywa ludzi od morderców i że mają krew na rękach." to "Kawał kanalii i s....y*yna"?
AS82 napisał(a):

|
Zrobił z Tuska zdrajcę morderce i agenta rosyjskiego a o Komorowskim który jest prezydentem , mówił że ma krew na rękach.
|
Dobra, nie manipuluj i daj cytat, że Kaczyński powiedział o Komorowskim, że ma krew na rękach. Obstawiam, że w swym zaślepieniu i nienawiści do Kaczora, przypisujesz mu już nawet wypowiedzi Palikota.
Drozd napisał(a):
|
Nie dyskutuj Kolego BB z lemingiem bo to jak próba nawiązania kontaktu z baranem, co by nie mówić zawsze odbekuje tak samo
|
Gdyby chłopina pisał sam do siebie na zamkniętym blogu, to nawet bym nie próbował dyskutować. Ale że facet rozgłasza te głupoty na forum publicznym, i to na dodatek wislackim, to nie mogę wobec tego przejść obojętnie