Wyświetl pojedynczy post
jackieboy
Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2013, 17:45
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że ten przykład nie jest całościowy, bo kolega wrzucił tylko ten fragment który mu odpowiadał i niby za ten co wrzucił został niesłusznie zbanowany (jak za pewne połowa zbanowanych osób).

Pozwól kolego, że najpierw powiem Ci dlaczego o tym piszę, dlaczego czepiam się świętego bractwa moderatorów.

Otóż w....ia mnie niezmiernie obraz kibica Wisły jaki kreuje to forum.
Czy kibic Wisły to tępak, który nie potrafi napisać w przykładowym temacie nt derbów Krakowa nic po za:
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Podsumowując, jebać żydów s....ysynów a w derbach 3 brameczki do przodu.
lub
Kac napisał(a):Wyświetl post
jak mam wybrać mistrzostwo czy Żydy do pieca, to wybieram ich w piecu.
lub
PabloTS napisał(a):Wyświetl post
roz.upcyć....zniszczyc....zakopać....zaorać
TYLKO WYGRANA WISEŁKO..............
Argumentacja, iż na forum Legii, Cracovii czy Stomilu Olsztyn jest to samo to kpina. Trzeba równać w górę, a nie w dół.

@WISŁAZWE nie wybielaj rzeczywistości. Przykład z czata jest słaby? Wejdź w dowolny temat na forum, choćby wspomniany temat derbów. Jeżeli masz ochotę na rzeczową dyskusję, jeden idiota z drugim zaczną prowadzić śledztwo na temat twojego pochodzenia lub po prostu-ot tak - jak to na Wiślaka przystało (w ich mniemaniu ofc) rzucać ku*wami w innego kibica.

Praca moderatorów mi się nie podoba, po prostu wydaje mi się, że nie wykonują swojej pracy należycie. Co więcej uważam, że mają z moderatorstwem tyle wspólnego co Cracovia z Barceloną.

@Kocur - ale mi powiedziałeś. Sorry, ale argument "jeślli ci się nie podoba to wy*ierdalaj" - do mnie nie przemawia.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując