Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2013, 14:12
Szpen napisał(a):Wyświetl post
piszesz o tych wynikach i o tych badaniach które Binieda robił? Przecież ona nawet w prokuraturze prosił o udostępnienie danych skrzydła bo tego nie miał ...
Można prosić o konkretny cytat z jego zeznań, gdzie prosi prokuraturę o te dane? Tu jest link do całości zeznań:

http://www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek3.pdf

Poczytaj prezentację Biniendy z ostatniej Konferencji Smoleńskiej i później ponownie zapraszam do dyskusji. W prezentacji są pokazane założenia wyjściowe do symulacji, pokazano elementy skrzydła pominięte w symulacji, przez to je osłabiając, symulacje wykonano dla różnych wariantów.Dodatkowo pokazuje w jaki sposób wyniki symulacji MES przy podobnej metodologii zgadzają się z tym co było z rzeczywistości, na przykładzie eksperymentu z 1965 r. (samolot przecina dwa słupy telefoniczne) i jego zasymulowanu w MES.
W późniejszym okresie profesor Binienda zrobił kolejne symulacje, dodatkowo obniżając grubość dźwigara i zwiększając wielokrotnie wytrzymałość brzozy. Wynik symulacji jest nadal ten sam - skrzydło przecina brzozę. Na dzień dzisiejszy NIKT nie zrobił podobnego badania i nie był w stanie zakwestionować wyników. Przecież mamy w Polsce tysiące naukowców, czemu ktoś nie zrobi własnej symulacji i nie obali badań tego hehehehe "oszołoma" ? Od 2 lat słychać tylko ujadanie na Biniendę, połączone z pogrózkami, donosami pisanymi na jego uniwersytet, a nawet do ambasadora. Polskie piekiełko, którego Szpeniu jesteś typowym przedstawicielem.

Link do referatu prof Biniendy : http://niezalezna.pl/uploads/zalaczn...379510455#PDFP
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 18.09.2013 o godz. 14:42.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując