FraMat napisał(a):

A teraz może jednak piłkarsko: jak naprawde gra ....
* niepotrzebne skreślić
|
Dorzucę ze swojej strony ze musimy grac swoje i iść po swoje.
Przyznam się, tak całkiem szczerze, iż nie interesuje mnie zupełnie jak gra sąsiadka więc nie oglądałem jej żadnego meczu dlatego tez nie jestem w stanie nic powiedzieć o naszym przeciwniku

Dobrze czy nei, nie wiem. Natomiast ... patrząc na nasze dotychczasowe występy ... nawet jak w Szczecinie gospodarze mieli dzień konia to remis był nasz.
Jeśli więc będziemy grali swoje i nie będziemy mieć zwyczajowego 'pecha' to będzie OK. Nie musimy i nie powinniśmy patrzeć na sąsiadkę tylko na siebie. Jak psychicznie damy radę to sportowo też. Statystyki w końcu są nasze.
Edit:
MK85 napisał(a):

JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA